Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Liften
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Via del Roro 12/A, 38052 |
Agriturismo Corte Delle Mele
In juli hier 3 nachten verbleven. Gewoon geweldig. Kamer mooi, goede ontvangst. Ontbijt is perfect, niet zelf pakken maar, aangeven wat je wilt. Eigen gemaakte producten. Enig aandachtspuntje, De kamers op de begane grond aan de voorzijde van het pand kunnen een veranda wel gebruiken, na 2 uur is het daar niet aangenaam vertoeven in verband met de zon, als je bij de kamer wilt blijven. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader.
In 2014 hebben wij dit pareltje ontdekt en zijn wij hier voor de eerste maal met onze kinderen geweest. Nu met zijn tweeën. Wederom fantastisch en vol lof.
Alles ziet er nog mooi , sfeervol, verzorgd en schoon uit. De bedden zijn voortreffelijk.
Marco, Gabriëlla en familie maken je verblijf tot een feest. Lieve, warme mensen.
Elke morgen genieten van een overheerlijk ontbijt, buiten op het terras.
Gebruik kunnen maken van de gemeenschappelijke keuken is heel prettig.
De ligging is rustig, tussen de appelgaarden en de zonnebloemen, doch centraal, dicht bij het meer van Caldonazzo en je bent ook snel bij het meer van Levico. Mooi gebied om te wandelen ( bijv. vanaf Panarotta) en fietsen. Kortom genoeg mogelijkheden voor een mooie vakantie.
5 dagen hebben we mogen genieten van de gastvrijheid en het lekkere ontbijt.
Wij waren met de moto en zijn zeer welkom ontvangen met een drankje en een stuk zelfgebakken taart en daarna uitpakken en genieten.
We hebben daar elke morgen een superlekker ontbijt voorgeschoteld gekregen. En de liefhebbers die niet graag altijd gaan eten kunnen zelf koken in de daarvoorziene open keuken. Top! Een klein paradijs.
Deze familie zijn superlieve hardwerkende mensen die alles met hart en ziel doen. Geweldig om daar te kunnen logeren.
Het is ongeveer 10 min wandelen van het Caldonazzomeer en Levico kan je bereiken met de trein die trouwens gratis is met de Trentino pas.