Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Tafeltennis
Adresgegevens | Kapelweg 28, 5684 NT |
De Reuten
Wij waren hier met vrienden een weekendje kamperen en hebben het heel leuk gehad! Camping eigenaresse was een enorm leuke vrouw! Altijd in voor een praatje en heel erg klantvriendelijk. Ontbijt was vers. Wij voelde ons gelijk al heel erg welkom. Er is een kantine aanwezig waar je terecht kunt voor wat te eten/drinken of gewoon even te chillen! Mocht de kantine dicht zijn staat er nog een automaat waar je 24/7 wat te snacken of te drinken kan pakken.
Echt een aanrader!
Mooie liggen en hebben op een fijne plek gezeten. Super gastvrouw en gastheer. We hebben het onwijs gezellig gehad. ‘s morgens een lekker ontbijt gehad, en verder stonden er automaten waar je snacks uit kon krijgen. Verder kwamen de gastvrouw en gastheer regel matig langs om even te kletsen en te peilen of alles naar wens was. En dit was het zeker. Zeker een aanrader om even lekker ontspannen er tussen uit te gaan.
Wat een leuke mensen! Geweldig en gezellig ontvangst! Je voelt je direct thuis, geweldig gastvrouw en gastheer. Mooie camping, rustig gelegen en leuke omgeving.
Leuke dieren in de buurt, wandelingetje maken, en zelf op een paar minuten lopen diverse automaten voor eieren, kip en softijs.
Ook fijne faciliteiten. Grote douches/toilet, snack/drank automaat en een kantine met ijsjes en drinken. Wil je iets eten? Kun je dit doorgeven en dan maken ze frieten, snacks of hamburgers. Smorgens ook een lekker ontbijtje!
Maar nogmaals wat voor ons het grote verschil maakte was de super gezellige, leuke, enthousiaste en vriendelijke gastvrouw en gastheer!
Wij zijn al heel wat campings en mini campings geweest maar deze camping is niet zo best.
Sanitair is ronduit ranzig wordt niet of nauwelijks schoongemaakt. Daardoor stinkt het behoorlijk. Ook lijkt het of er veel immigranten worden gehuisvest.
Ongelofelijk veel vliegen je kunt de deur niet openhouden doe je dit wel dan zijn er tientallen vliegen die het wel gezellig vinden bij jou. Veel hondenstront op het grasveld. Het bedrag wat ze durven te vragen voor een nacht is 30 euro, absoluut niet waard. Locatie is wel erg mooi. Ook de ontvangst is is erg vriendelijk.
Wij zijn weggegaan ondanks dat we betaald hadden om te blijven.
Tips:
- neem veel vliegenvangers mee
- een eigen badkamer meenemen
- plastic handschoenen voor de honden poep
- of blijf gewoon weg en zoek een fatsoenlijke camping “beste tip”