Over Hameau des Claudins
Stel je voor: de warme zon op je huid, de zoutige zeelucht om je heen, en je loopt zo vanuit Hameau des Claudins het strand op. Dit gezellige vakantiehuis ligt vlakbij het strand in een rustige omgeving. Hier geniet je volop van de vrijheid en het relaxte vakantiegevoel dat je zoekt. Dit wil je echt meemaken!
De ligging
Hameau des Claudins ligt op een zonnige plek vlakbij De Panne, aan de Belgische kust. Perfect voor wie houdt van een ontspannen strandvakantie. Je wandelt of fietst zo naar het strand en de gezellige dorpjes in de omgeving. Het is makkelijk bereikbaar vanuit België, Nederland en Frankrijk. Een mooie uitvalsbasis om de kust te verkennen en te genieten van de rust en de mooie natuur.
Wanneer je overnacht bij Hameau des Claudins, voel je je meteen thuis in de sfeervolle huisjes. Ze bieden alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf: een knusse woonkamer, een compleet ingerichte keuken, en een heerlijke buitenruimte om te genieten van de zon. De faciliteiten maken je vakantie compleet. Zo kun je je fiets kwijt en heb je een fijne plek om te relaxen na een dagje wandelen of zwemmen. Het is echt een vakantieadres waar je je vrij en welkom voelt.
Eten doe je gewoon zelf in je huisje, met verse producten uit de omgeving. Bij het ontbijt haal je verse broodjes, en 's middags en 's avonds maak je een eenvoudige, lekkere maaltijd klaar in de goede keuken. In de buurt vind je gezellige eetcafés en restaurants, waar je de lokale specialiteiten proeft. Of je nu zin hebt in een snelle snack of een uitgebreide maaltijd, de keuze is er. Het gezellige keukentje en de fijne sfeer maken dat je je meteen op je vakantie voelt.
De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het seizoen, onderhoud of bezetting. Het is handig om vooraf te checken welke voorzieningen beschikbaar zijn tijdens jouw verblijf. Zo ben je goed voorbereid en geniet je zorgeloos van je vakantie bij Hameau des Claudins.
Adresgegevens | Rte de Vidauban D72, 83120 |
Hameau des Claudins
Op de site zien de foto’s er veel belovend uit. Helaas valt dit tegen je er eenmaal bent. Kleine ruimte, weinig privacy en vooral heel erg vuil binnen in het huisje. Er lag stof van maanden ver op de nachtlampjes, onder het bed vond ik chips nog van de vorige huurder, de geur op het toilet was verschrikkelijk en ga zo maar door. Elke ochtend zagen we dat er andere mensen op ons terras hadden gezeten, wanneer je dit laat weten aan de verantwoordelijke dan doen ze er niks aan. Dit is blijkbaar normaal. Ons zien ze hier niet meer terug.