Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Skilift: 800m
Treinstation: 4300m
Adresgegevens | Hockenstrasse 27, 3917 |
Rosa
Chalet Rosa is een heerlijk chalet om je vakantie door te brengen. Je voelt je er meteen thuis en het was schoon bij aankomst. Superfijn bed en voldoende ruimte voor kleding.
Het chalet ligt prachtig en vanaf het balkon heb je volledige privacy en een fantastisch uitzicht. Wij waren er na de lawine in Blatten. Gelukkig waren veel wandelroutes weer open en konden we de wandelpaden op hoogte grotendeels weer bewandelen. Al met al hebben we weinig hinder ondervonden van herstelwerkzaamheden in het dal. We hebben een heerlijke vakantie gehad en komen volgend jaar zeker terug in dit fijne chalet.
Het was een geweldige vakantie en een perfecte ervaring. Het Chalet is super modern en luxe en goed voor een vakantie met je familie. Het Chalet ligt in het Lötschental wat ons favoriete vakantiebestemming is en Chalet Rosa is bij verre weg het beste Chalet waar de hebben gezeten. Het Chalet ligt een paar minuten van een supermarkt af wat erg fijn is voor kleine boodschappen.
Chalet Rosa is dus zeker een aanrader!
Super fijn chalet! Het chalet is gelegen in Kippel en heeft fantastisch uitzicht op de bergen vanaf het balkon. Het chalet was keurig opgeruimd en schoon en heeft alles wat je nodig hebt. Verder is de kabelbaan dichtbij en kun je zo makkelijk de Lauchneralp op om te skiën, sleeën of hiken. De grote supermarkt is even rijden, maar ook is in Wiler een kleine supermarkt en zijn er een aantal lekkere restaurants op loopafstand. Al met al was het een geslaagde vakantie. Bedankt voor de gastvrijheid!
Chalet Rosa in Kippel, Zwitserland, biedt een onvergetelijke vakantie ervaring. Het chalet, gelegen in het hart van de prachtige Lötschental, combineert traditionele Zwitserse charme met moderne gemakken. Het interieur is smaakvol ingericht met houten accenten en comfortabele meubels, waardoor je je meteen thuis voelt. Het uitzicht op de omringende bergen is adembenemend, ideaal voor natuurliefhebbers en wandelaars. De keuken is volledig uitgerust. De slaapkamers zijn ruim en voorzien van goede bedden die een goede nachtrust bieden. Chalet Rosa is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar rust, natuur en comfort.
We kijken ernaar uit om hier volgend jaar weer terug te keren en opnieuw te genieten van de schoonheid en sereniteit van deze bijzondere plek.
Edwin en Sandra