Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Mastercard
Visa
Adresgegevens | S.P. 97, km. 6,00 Loc. Capo Ferrato, 09043 |
Tiliguerta
Deze unieke, hondvriendelijke camping aan de Costa Rei verdient zonder twijfel vijf sterren. De ligging is werkelijk fantastisch: direct aan een prachtig wit zandstrand met een kristalheldere azuurblauwe zee. De Malediven liggen misschien een stuk verder weg, maar het uitzicht doet er verrassend veel aan denken.
Verwacht geen overdadige vijfsterrenluxe op de standaard kampeerplaatsen of in het sanitairgebouw. Wat je wel krijgt, is een sfeervolle camping met nette, schone voorzieningen, een ontspannen sfeer en vooral de charme van eenvoud. Juist dat maakt deze plek zo bijzonder.
Dit is een verborgen parel voor rustzoekers, gezinnen en reizigers met huisdieren die willen genieten van natuur, ruimte en een ongedwongen vakantiesfeer. Wie respect toont voor de omgeving en de vriendelijke, gastvrije medewerkers, zal hier een warm welkom ervaren en ongetwijfeld met mooie herinneringen naar huis terugkeren.

Een waar hondenparadijs – heerlijk ontspannen verblijf!
Wij verbleven 11 dagen op deze camping, speciaal uitgekozen omdat wij reizen met onze twee Golden Retrievers. Wat een schot in de roos – dit is echt een paradijs voor honden én hun baasjes!
We kozen voor een grote Comfort Plus-plaats met veel privacy, ideaal om echt tot rust te komen. Op het strand hadden we elke dag een gereserveerd plekje (betaald) met ligbedden en parasol, inclusief een bak vers water voor de honden. Extra bijzonder waren Paula en Iliane, de twee hondentrainsters die regelmatig langskwamen voor wat aandacht of een speels moment met onze viervoeters – echt een uniek concept!
Natuurlijk is reserveren van bedjes niet verplicht; je kunt ook gewoon links of rechts van het bewaakte strand lekker je eigen onbetaalde plekje zoeken. In het voorseizoen hangt er een hele relaxte en gemoedelijke sfeer, precies waar wij van houden. Wij komen terug in 2026! Nu al zin in!