Adresgegevens | Kleebergerweg 2, 6281 NM |
Herlaeve
Inrichting is sterk verouderd en niet echt netjes. Doucheslangen enz toe aan vervanging als je van voldoende houd.
Geen overkapping dus staat meteen op een terras dat niet echt netjes is. Om het huis veel zooi en andere gasten dicht op elkaar.
Hoe ze ooit aan een 9 zijn gekomen was ons een raadsel
Prachtig huis op een prachtige locatie. Het uitzicht is buitengewoon mooi. We troffen het wel , zo begin oktober met het prachtige weer. Heerlijk genoten van de natuur om ons heen. Mooie wandelingen gemaakt in de heuvels en langs de Geul. Voor de fietsliefhebbers een prachtige uitvalsbasis om mooie tochten door en over de heuvels en bergen te maken. Maastricht en Aken zijn prima te bereiken. De steden zijn ook echte aanraders om te bezoeken. Zeker de Dom van Aken is bijzonder.
Mechelen is een leuk dorpje met prima restaurants op loopafstand , waaronder ook een perfect Chinees restaurant om bijvoorbeeld wat voor het avondeten wat af te halen.
Het huis heeft heerlijke bedden en een heerlijke douche op de 1e verdieping. Tevens een mooie douche en wc op de begane grond. Mooie ruime bank om ‘‘s avonds heerlijk op te relaxen.
Kortom een echte aanrader.
Groeten, Jan
Met vriendinnen het huis klaproas gehuurd voor een langweekend. We werden vriendelijk ontvangen met een heerlijke Limburgse vlaai. Kregen even een rondleiding door het huis met uitleg over diverse apparatuur.
Het huis is heerlijk ruim en mooi schoon. Het ligt prachtig tussen de heuvels en op loopafstand van het dorp. Hier vind je wat gezellige restaurants.
Maastricht is hiervandaan prima aan te rijden.
We hebben een schitterende wandeling gemaakt vanuit Gulpen, door bossen weilanden en langs kastelen.
Dankzij de vriendelijke eigenaresse is onze gourmetavond niet in het water gevallen. De onze had de geest gegeven maar wij konden dankzij de bakplaten van de gastvrouw onze Bourgondische avond voortzetten. Nogmaals onze dank hiervoor.
Al met al een prima verblijf in een mooie en rustige omgeving.