Over Numero 7
Bij Numero 7 ervaar je de stralende zonnige sfeer van een gezellige plek met huiselijke charme. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen dagje of een kleurrijk avontuur, hier voel je meteen de vakantiekriebel. Dit vakantieadres brengt je precies waar je wilt zijn: in het hart van een heerlijke vakantiebubbel.
De ligging
Numero 7 ligt net buiten het middeleeuwse stadje Cingoli, in het rustige en groene binnenland van Le Marche. Omringd door glooiende heuvels en mediterrane natuur is het een ideale plek voor wie van rust, wandelingen en het authentieke Italiaanse plattelandsleven houdt. Stranden aan de Adriatische kust liggen op ongeveer 45 minuten rijden, en typisch Italiaanse dorpjes, lokale markten en cultuur zijn in de nabije omgeving makkelijk te bereiken met de auto.
Bij Numero 7 verblijf je in zelfstandige, kleinschalige appartementen waar rust, comfort en privacy centraal staan. Elk appartement heeft een eigen ingang en terras, ideaal om te ontspannen en van de omgeving te genieten. In de tuin, bij het zwembad en op de terrassen kun je rondlopen in de moestuin of even bij de kippen kijken.
Bij Numero 7 kun je optioneel genieten van een vers ontbijt met eieren van onze eigen kippen, brood van de lokale bakker en fruit uit onze tuin. Voor lunch of diner zijn er in de omgeving van Cingoli tal van gezellige restaurants en trattoria’s waar je kunt proeven van lokale gerechten en Italiaanse specialiteiten. Op het terras of in de tuin kun je ontspannen met een drankje en genieten van de rustige, landelijke omgeving.
Wij zijn Stephan en Stefan, de eigenaren van Numero 7. Na een fietstocht van huis naar Rome werden we verliefd op Le Marche en wisten we: dit is de plek voor onze B&B. Inmiddels wonen we hier ruim anderhalf jaar en ontvangen we vooral gasten uit Nederland en Vlaanderen, die het fijn vinden in hun eigen taal te communiceren. Onze B&B is geopend van 1 mei tot 1 oktober. Het zwembad is geopend vanaf eind mei. De toeristenbelasting is inbegrepen bij je verblijf.
Aantal appartementen: 4
Adresgegevens | Localita Saltregna 7, 62011 |
Numero 7
Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?