Laagsteprijsgarantie
7.8
GoedScore uit

Over Familiehotel Kameleon

Ontdek de charme van Familiehotel Kameleon, gelegen in het pittoreske Olsberg. Dit gastvrije hotel biedt een unieke combinatie van comfort en avontuur, met prachtige faciliteiten en activiteiten voor elke leeftijd. Of je nu komt voor de rustgevende omgeving of de spannende excursies, Familiehotel Kameleon belooft een onvergetelijke ervaring.

De ligging

Familiehotel Kameleon bevindt zich in het sfeervolle Olsberg, een ideale locatie voor liefhebbers van natuur en rust. De omgeving nodigt uit tot het maken van prachtige wandelingen en fietstochten door het omringende landschap. Hoewel het hotel niet direct aan het strand ligt, biedt het genoeg opties voor een dagje uit, zoals het verkennen van de nabijgelegen steden en bezienswaardigheden. De dichtstbijzijnde luchthaven, Paderborn, ligt op een praktische afstand, wat zorgt voor een gemakkelijke aankomst en vertrek.

In Familiehotel Kameleon genieten vakantiegangers van een breed scala aan faciliteiten, ontworpen om hun verblijf zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Het hotel beschikt over 16 goed ingerichte kamers, een verwelkomend receptieteam klaar om te helpen met alle vragen, en een bagagedepot voor gemak. Voor degenen die verbonden willen blijven, biedt het hotel gratis Wi-Fi. Buiten vinden gasten een prachtige tuin en een speelplaats voor de kinderen, naast een tv-ruimte en speelkamer voor extra entertainment. Parkeren is kosteloos, en voor verdere gemakken is er een medische dienst, wasservice en zelfs een eigen shuttlebus beschikbaar. Fietsliefhebbers zullen de fietsverhuur waarderen, en de tourdesk staat klaar om te helpen met het regelen van onvergetelijke excursies.

In Familiehotel Kameleon begint elke dag goed met een smakelijk ontbijt, terwijl voor de middagmaaltijd ook gezorgd wordt. Het restaurant van het hotel biedt een aangename ambiance voor het nuttigen van maaltijden, compleet met een bar voor ontspannende drankjes. Speciale dieetwensen, waaronder dieetgerechten en kindermenu's, worden met zorg bereid, en er zijn zelfs speciale menu's beschikbaar om aan alle voorkeuren te voldoen.

Het is belangrijk om te weten dat Familiehotel Kameleon mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Voor specifieke verzoeken of behoeften is het aan te raden vooraf contact op te nemen met het hotel. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

De vakantiekriebel zit er al snel in bij deze accommodaties. Vakantiegangers waarderen de gezellige sfeer en de hartelijke ontvangst, die echt bijdragen aan een ontspannen sfeer. Ze genieten van de mooie omgeving, perfect om wandelingen in de natuur te maken en zich helemaal onder te dompelen in rust. De locatie is simpel, maar sfeervol, en de basisvoorzieningen voldoen prima voor een korte trip. Mensen lachen om de schuine muren en het lage bed, en vinden het fijn dat alles schoon en netjes is. Vooral de spontane gastvrijheid, het lekkere ontbijt en de fijne fietstochten maken het een herinnering om te koesteren. Het zonnige weer helpt natuurlijk ook mee om helemaal in de vakantiekriebel te blijven.

• Airconditioning

GoedScore uit 14 reviews

Planningsloos genieten
Door Carlos Boelens op 03-11-2024
Alleen gereisd

Een voor mij ideaal verblijf, er is een goede ontvangst en als er nog informatie nodig is dan geven de uitbaters deze met veel plezier. Voor mij was het doel van de reis enkele dagen zonder planning gewoon volgens de ingeving van het moment wandelen in de natuur in die streek en dat is goed verlopen.

Korte vakantie met familie
Door C.W. op 26-10-2024

Goed , alleen de schuine muren van het dak waren pijnlijk bij het opstaan uit bed, vaak de kop gestoten.

Mooie omgeving
Door Rob Korf op 25-09-2024

Het is een wat gedateerd hotel, maar Hygiëne is goed. Wij hadden kamer 20, mooi groot omdat het een familiekamer was. Maar denk voor wat ouderen (70), veel te lage bedden om goed op te kunnen stan, mede omdat het aan beide kanten een schuine dak had. Maar gezien de prijs kwalitieit verhouding, was het prima. Omgeving is natuurlijk geweldig en we hadden SUPER weer.

Prima hotel. Bed voor verbetering vatbaar.
Door T. Dorland op 02-09-2024

Prima hotel. Mooie ligging en gezellige en spontane gastvrouw en prettige en dienstwillige gastheer. Jammer dat je er nu niet meer kunt eten want hun schnitzels waren befaamd. Een eenvoudig, wat oubollig hotel maar met een enorme sfeer.
De kamer is basic maar dat is passend bij de prijs.
De badkamer is erg klein, kan een probleem zijn voor mensen met een wat grotere omvang.
Ons bed was extreem laag. 1 tot 2x per nacht hadden wij een probleempje met de bedbodem (dat lag niet aan ons gewicht). Het lage bed kan zeker voor wat oudere mensen een probleem zijn. Het zou goed zijn in overweging te nemen om een hoge matras erop te plaatsen, die ook wat steviger is voor de wat zwaardere mensen.
Al met al hebben wij ook deze keer genoten van de dagen in dit hotel.
(En Tanja ... die baron waren wij te slim af. )

gastvrij en prijsvriendelijk hotel
Door Patrick op 24-07-2024

Gastvrijheid staat voorop in dit gezellige hotel. Goed ontbijt, prima basis voor een actieve vakantie. Heerlijke fietstochten gemaakt (gravelbiken; een aanrader).
Prijs voor verblijf is erg voordelig. Peter en Tanja doen alles om je verblijf te ondersteunen. Inrichting is basaal, maar voldoet voor een korte trip.

Eens gans tot rust komen
Door Carlos Boelens op 29-11-2023
Alleen gereisd

Zeer goede ontvangst door Peter en dan kon ik beginnen om te ontstressen, geen telefoons enkel alleen wandelen langs de fietswegen (de wandelpaden waren niet te doen door de vele regen).
Nu lukte het eindelijk terug om elke nacht van een te kort verblijf gewoon door te slapen.
s'Morgens een goed ontbeit en dan gewoon terug gaan wandelen, ik had deze rust echt eens nodig en heb ervan genoten
Het was veel te snel voorbij.
Bedankt Team Kameleon