Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Burgemeester Aartslaan 43, 5571 TR |
Minicamping Mountain Oak(+B&B)
Heerlijke vakantie gehad met onze paarden. Hartelijke ontvangst, ruime plek en vooral alles perfect voor elkaar voor onze paarden: grote paddocks (50m bij 50 m? ik kan dit niet goed inschatten, maar groot!) met ruime schuilstal en volop gras, waterbak was gevuld toen we aankwamen, en echt een prachtig gebied met volop brede zandpaden. Het knooppuntenroutenetwerk is ideaal!
We hebben 12 dagen op deze kleine maar fijne camping gestaan. Hartelijk welkom geheten door de eigenaren. Mooie ligging, prachtig uitzicht. Een plek om terug te komen. En...een prachtige rustige fietsomgeving. Cor en Ineke
We zijn hier inmiddels zeker 6 maal geweest.
Wat een top lokatie met pijn in ons hart nemen we afscheid van Elian en Jan omdat we gezien onze leeftijd kiezen voor een ander soort vakantie. Bij deze nogmaals onze hartelijke dank voor de geweldige tijden dat we bij jullie te gast mochten zijn.
Rosemarie en Piet Jansen Lindenburg in Roosendaal
We hebben een heerlijke midweek gehad .samen met broertje en schoonzus op camping OAK
Het is daar ontzettend schoon de toiletten en douchen zijn erg schoon.
Het uitzicht is geweldig. Ze hebben paarden maar daar heb je totaal geen hinder van.
En de eigenaren waren erg vriendelijk.
We mochten op de dag van vertrek weg gaan waarneer we wilden.
De omgeving is erg mooi daar.
We gaan zeker een keer terug
Bas en Máry