Laagste prijsgarantie

Casa Valle Erro

9.1FenomenaalScore uit 157 reviews

Ruimte
    Natuur

Super B&B met alles erop en eraan
Door Ronald en Jeanne op 01-11-2023

Het is er geweldig mooi, JP en Gerda zijn de gastvrije eigenaren van de B&B. Het ontbreekt je aan niets, mis je toch iets vraag het aan Gerda. Volop handdoeken, een flesje bubbels en wijn vind je op je kamer bij aankomst, en niet te vergeten de heerlijke koekjes. Heerlijk super uitgebreid ontbijt elke morgen op je balkon echt geweldig!
Fijne lig bedden met kussens bij het mooie zwembad met hottub en sauna. Uitzicht is prachtig. Wij komen zeker terug! Dankjewel voor jullie gastvrijheid!

Eenmaal door de poort ben je verkocht!
Door 20RST op 28-10-2022

Heel veel over gelezen maar de werkelijkheid is nog zoveel mooier. Verborgen in de heuvels van Melazzo staat deze verbouwde wijnboerderij van Gerda en Jan Pieter waar ons werkelijk aan niets ontbrak. Dit alles met hun vleugje gastvrijheid, het luxe verblijf ( zwembad,hot tub, sauna, onbetaalbaar uitzicht) het voortreffelijke eten en de lach van Gerda maakte ons verblijf onvergetelijk, A presto!

We verheugen is nu al op de volgende keer!!!!!!
Door Sippy ten Brink op 23-10-2021

Het leven moet gevierd, geleefd en van genoten worden. Dat doen we hier nu al weer voor de vierde en zeker niet voor de laatste keer. De luxe appartementen van Case Valle Erro zijn * waard (VIJF). Voortreffelijk gastvrouw/ heer: Gerda en Pieter. Een geweldige Piemontese kok, die twee keer per week voor de gasten kookt. Gastheer Pieter die als vanouds de barbecue bestiert op de dag van aankomst. Het is Genieten met een hoofdletter. De ontbijtjes van Gerda. Niet te evenaren. En dan nog de prachtige omgeving. Ebikes huren (adres bekend bij de eigenaren) en heerlijk fietsen in de omgeving. Met de trein (geen parkeer gedoe) ben je zo in Turijn, een dagje op en neer naar Genua. En dan nog eens de dorpen in de buurt. Massage en yoga op verzoek op locatie. We hebben weer genoten. Grazie mille.

Thuis komen in Italie
Door Alaine en Albert op 15-10-2021

Het is een geweldige lokatie zoals ik al zei thuiskomen in Italië . De eigenaren zijn zeer gastvrij en vriendelijk gelijk weer geboekt voor volgend jaar . Als je echt wil relaxen is dit de aangewezen lokatie . De rust de omgeving top. De drukte kan je opzoeken . Zeer de moeite waard 💕🇮🇹

Paradijsje in Piëmont
Door Marcel op 11-08-2021

In juni met z’n tweeën een week verbleven op deze schitterende voormalige wijnboerderij. Wat een heerlijke week hebben we gehad. Jan Pieter en Gerda hebben hier echt een klein paradijs op aarde weten neer te zetten. Zowel de appartementen en de tuin zijn met oog voor detail gebouwd en aangelegd. Een schitterend zwembad met prachtig uitzicht biedt verkoeling na een dag het Piedmontese landschap te hebben verkend. De gezamenlijke etentjes die worden georganiseerd zijn erg gezellig. Niets moet en alles mag. Op verzoek maakt Gerda heerlijke ontbijtjes klaar die zo op je veranda worden gebracht. Als je iets wilt ondernemen in de omgeving weet Gerda waar je moet zijn en organiseert het voor je. Wij hopen hier zeker nog eens terug te komen.

Dit jaar was de 9de keer bij Casa valle Erro !
Door Margot Deferm op 13-12-2020

Na zoveel jaren is het steeds een beetje thuiskomen op deze luxe locatie. We verheugen ons telkens op de rust, het heerlijke eten, de voortreffelijke wijnen, de gastvrijheid van Gerda en Jan Pieter en alle comfort van deze accomedatie.