Over Hilton Den Haag
Ontdek Hilton Den Haag, een oase van luxe en comfort. Dit hotel onderscheidt zich door zijn toplocatie, dicht bij musea, ambassades, en de Noordzeestranden. Het is de perfecte keuze voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers die op zoek zijn naar een onvergetelijk verblijf.
De ligging
Hilton Den Haag geniet van een bevoorrechte positie vlak bij het centrum, ideaal voor wie de charmes van de stad wilt ontdekken. Het hotel ligt gunstig ten opzichte van de stranden van de Noordzee, waar je kunt genieten van zon, zee en strand. Musea, ambassades en ministeries liggen op een steenworp afstand, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel vakantie als zakenreizen. Brussel en Parijs zijn gemakkelijk bereikbaar met de hogesnelheidstrein. Voor de luchtreizigers, het hotel ligt slechts op 25 minuten van de luchthaven Schiphol (AMS) met de trein of de auto.
Hilton Den Haag biedt een indrukwekkend aantal faciliteiten en diensten. Met 195 comfortabele kamers, 24-uurs receptie, WiFi (inclusief), en vergaderruimte(s), is dit hotel perfect uitgerust voor zowel de veeleisende zakelijke reiziger als de ontspanning zoekende vakantieganger. Hoewel het hotel zelf niet over een zwembad beschikt, is de nabijheid van de Noordzeestranden een groot pluspunt voor liefhebbers van water en strand. Daarnaast beschikt het hotel over parkeerplaatsen, oplaadfaciliteiten voor elektrische auto's, een fitnesscentrum, en een restaurant en bar waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes.
In Hilton Den Haag word je culinair verwend in het eigen restaurant, waar een keur aan gastronomische gerechten je smaakpapillen zullen verrassen. Voor een ontspannen drankje kun je terecht in de gezellige bar. Of je nu kiest voor een verblijf op basis van logies of logies en ontbijt, de keuken van Hilton Den Haag staat garant voor kwaliteit en diversiteit. Speciale dieetgerechten en kindermenu's zijn op aanvraag beschikbaar.
Het hotel biedt faciliteiten voor rolstoelgebruikers, wat het een toegankelijke keuze maakt voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit. Ook voor degenen die de omgeving op de fiets willen verkennen, is er fietsverhuur beschikbaar. De geaccepteerde creditcards in het hotel zijn American Express, Visa, Diners Club, JCB en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Airconditioning
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Zeestraat 35, 2518 AA |
Hilton Den Haag
Een verschrikkelijk hotel ,ten eerste rook de etage waar wij ons bevonden naar incontinetie/urinegeur ......en daarbij heb ik dezelvde dag vanons vertrek mijn toilet tas vergeten ....dezelvde dag terug gebeld om te vragen of hij was gevonden na mails verstuurd te hebben, 30 x bellen en niet terug gebeld worden en van het kastje naar de muur worden gestuurd .....eenMEGA SLECHT HOTEL‼️🤬
Hotel via social deal.
Anders hadden wij hier niet geboekt om de prijs.
Maar ik snap en zag wel waarom het meer kost.
Ligging is top, je loopt via noordeinde zo de stad in.
De kamer is ruim en zeer schoon.
Badkamer is groot en heeft een bad en aparte douche.
Ontbijt was grandioos, alles vers brood zo warm uit de oven en heel veel keus.
Lieve bediening die graag een praatje maken( maar wel echt zijn) dus niet dat gemaakte
Veel al anders talig, maar ik snap dat het hotel daar op inzet.
Er zijn er ook genoeg die Nederlands zijn of de taal spreken( receptie).