Laagste prijsgarantie
8.5FantastischScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.5

Over Brauer

De ligging

Belangrijke opmerking: In verband met officiële beslissingen kunnen beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten optreden. Dit heeft geen invloed op wettelijke rechten. Beperkte mobiliteit: Houdt er rekening mee dat de pakketreizen in het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• TV

• Totaal aantal kamers: 75

Moselstraße 25 - 26, D-56253

Brauer

8.5FantastischScore uit 101 reviews

Fijn verblijf
Door Huub en Aafke op 16-07-2022

Zeer gastvrij ontvangen met een welkomst drankje. Daarna uitleg over het hoe en wat in het hotel en het menu van de komende dagen. Schone wat verouderde kamer met balkon en zicht op de Moezel. Voor ons verblijf per mail aangegeven dat mijn echtgenote veganist was. Daar is echt 100% rekening mee gehouden. TOP Martin.
Ontbijt was niet uitgebreid maar meer dan voldoende. Wij hadden All Inclusive geboekt dus de mogelijkheid tot het maken van een lunchpakket was aanwezig. Het diner s'avonds was zeer goed. Wij hebben in elk geval 4 hele fijne dagen gehad.

Niet voor herhaling vatbaar
Door Marie-jose Bastiaans op 28-05-2022

Zoals al veel keren vermeld is is het hotel zwaar verouderd.Wel een prachtige ligging en uitvalsbasis.
Badkamers moeten echt een opknapbeurt hebben.
Plastix bak achter toilet,vloerbedekking tot ondergrond versleten.
Maar super knap met dat oude spul wel goed schoon daarvoor dikke complimenten.
Beneden gastentoilet zou wel schoner mogen.
Bij binnenkomst een glaasje bubbels das gezellig
Ook aangegeven dat onze vriend slokdarm problemen had dus al het eten was keurig gepureerd en een visje ipv vlees
Vind het ontbijt erg summier maar heeft de pret niet gedrukt
Konden ook voor de lunch een pakketje maken.
Avondeten staat vast en is prima.
Word een goed biertje getapt in super schone glazen dit geld ook voor de wijn.
Al met al een.prima vakantie maar dat is ook omdat we samen veel lol hebben gehad.
Eindconclusie:zeker niet voor herhaling vatbaar.Alles is het net niet.
Hopelijk zijn er mogelijkheden om het boeltje op te knappen

fantastisch!
Door Truce op 20-05-2022

Een heerlijk verblijf gehad in dit hotel, we werden vriendelijk welkom geheten met het menu voor de komende dagen en wat toeristische informatie over de omgeving. Het ontbijt en dinér was prima verzorgd, lunchpakketje mag je ook meenemen. Vanaf 16.00 uur is het al borreltijd en na het eten staat de koffie klaar met likeur naar wens.
Wij waren 50 jaar getrouwd en hadden een stille hint gegeven en die dag was onze tafel mooi versierd, fles bubbelwijn erbij en een toetje met kaarslicht en natuurlijk een luid Lang zullen ze leven.... geweldig!
De kamer is wat gedateerd, maar dat zijn we gewend in de Duitse hotels, maar alles schoon en goed verzorgd. Een minpuntje is de autoweg voor het hotel, maar s'nachts dus het raam dicht. Verder hebben we echt genoten!

Gezellig sfeervol hotel met uitstekende service
Door Marianne op 02-01-2022

Gezellig hotel met uitzicht op de Moezel. Bij aankomst een hartelijke ontvangst. Het cafe-restaurant is verouderd, maar heeft een erg gezellige sfeer. Het diner is uitstekend en ook het ontbijt is goed. De kamer is ruim maar erg gedateerd, de badkamer is klein en ook verouderd. Het is allemaal wel schoon en netjes. Hele vriendelijke bediening en je komt niks tekort. Wij waren er met singles om de jaarwisseling te vieren. Het was allemaal goed geregeld, en de gastheren staan altijd klaar.
Er is wel een minpunt: het hotel en bijbehorende villa/dependance ligt pal aan een spoorlijn, en helaas blijven de zware goederentreinen de hele nacht doorrijden, zo'n 5-6 keer per nacht dendert het voorbij. Een volgende keer zou ik nadrukkelijk om een kamer aan de weg vragen.

Prima hotel met aardige gastheren!
Door Bart op 30-11-2021

4 nachten all-in geweest bij Hotel Brauer.
Vriendelijke ontvangst met duidelijke uitleg van het concept. Menu is vantevoren bekend en was voor ons voldoende en lekker, evenals het ontbijt.
Hotel is wat verouderd maar het belangrijkste voor ons: Het is er schoon.
Wij sliepen aan de kant van de weg maar ervaarden hier geen hinder van.

Geweldige gastheren
Door Fam. Arts en Willems op 10-08-2021

Perfect in alle opzichten!Attente gastheren, prima keuken, goede locatie.