Laagsteprijsgarantie

Activiteiten

Kleine voldoende
Door J. op 21-08-2024

Ons verblijf viel tegen.
Wij zijn met een tent ruim een week op camping la bonne vie geweest. De camping ligt er goed bij. Mooi groen en alles wordt netjes bijgehouden.
Toiletgebouw is klein en biedt weinig privacy. Ook de schoonmaak kan beter. Vooral in het hoogseizoen.
Kinderen zijn welkom, maar moeten zich aan de regels houden. Hier wordt ook op gecontroleerd. In onze ogen iets teveel. Bijvoorbeeld: skelters liggen aan de ketting en mogen er alleen vanaf bij navraag aan de eigenaar en onder toezicht van een ouder.
Ons kind van 8 jaar heeft zich desondanks goed vermaakt. Leuke plek voor gezinnen met jonge kinderen.
Mooi en fijn zwembad.
De eigenaren zijn vriendelijk. Maar als je feedback geeft is er elke keer een uitleg en wordt er niet meegedacht.
De WiFi wisselt zeer sterk per moment en per toestel. Te duur.
De omgeving is mooi, maar voor ons te rustig. Weinig te beleven.
Wij geven het een kleine voldoende.

Prima camping
Door J. op 04-08-2024

Wij hebben ruim een week op de camping gestaan.
Top: camping ligt er mooi bij, groen, goed onderhouden. Netjes, klein, overzichtelijk, gezellig. Leuk speelveld in het midden met 2 goals. Vriendelijke eigenaresse. Leuk zwembad.
Camping ligt in een mooie, groene omgeving. Volop wijngaarden.
Tip: zeer wisselende WiFi. Probeer het eerst uit, voordat je ervoor gaat betalen. Erg veel regels en controle. Bijvoorbeeld: skelters liggen aan de ketting, mogen alleen los als je het gaat vragen en onder toezicht van een ouder. M en S runnen de camping met zijn tweeën, dat is hard werken, vooral in het hoogseizoen. En dit heeft invloed op de schoonmaak. 2 toiletten en 2 douches, weinig privacy.
De activiteiten in de omgeving zijn wat verder weg en niet heel bijzonder.

Kleinschalige mooie, gezellige en schone camping
Door Ruud op 31-08-2023

We hadden een huisje. Deze zijn compleet uitgerust met koel/vries combinatie inductiekookplaat en magnetron. Zitje is gedateerd maar voldoet uitstekend.
Hele goede bedden. Er is een heerlijk verwarmd zwembad.
Voor kinderen tot een jaar of 12 wordt er gelegenheid geboden om een ritje op de pony’s te maken.
Brood voor het ontbijt.wordt voor gezorgd en zelfs een warme maaltijd kan je bestellen.
De omgeving is prachtig. Zowel voor fietsers als voor wandelaars of om tochten met de auto te maken.
Er wordt vanuit de camping regelmatig een uitstapje naar een cave georganiseerd. Wij hadden het geweldig naar ons zin en kunnen het van harte aanbevelen.

Wij vonden de toiletgebouw wc, douche niet schoon!
Door Ellen op 26-07-2023

3 jaar geleden zijn we ook geweest, toen was het netjes en schoon.
Nu vonden wij het erg tegenvallen, wc en douche waren niet schoon ook de dakgoot van het toiletgebouw was lek.
Zwembad was al om 18:00 uur dicht terwijl in de voorwaarden staat 20:00 uur. Eigenlijk te kort wc's 2x en douche 2x , en mannen en vrouwen gezamenlijk gebruik.
De invalide wc was opslot. Voor kinderen is de camping niet geschikt, weinig speelmogelijkheden.
Afwas plaats te klein en oud en het chemisch toilet staat er pal naast de afwas plaats open.
Op de camping plaatsen is geen kraan aanwezig.
De Wifi is erg slecht en daar moet ook nog voor worden betaald.
Camping La Bonne vie, viel ons tegen.

Heerlijk verblijf in een huisje
Door R. Kalkema op 24-07-2023

Na het lezen van de vorige review over termieten maakte ik mij wat zorgen en ben ik toch even gaan informeren bij de receptie.
Wat blijkt.... we zitten in hetzelfde huisje! (B6).
Ik vond het al een vreemd verhaal want termieten komen op hout af en het huisje is van steen en heeft een vloer van plavuizen, maar toch.
Het huisje was keurig schoon en op een miertje en een spinnetje na, wat op zich niet gek is, hebben wij niets kunnen ontdekken.
Marianne van de receptie begreep het ook niet. Meneer is bij de receptie geweest voor uitslag en zij heeft alleen aangegeven dat het op een allergische reactie lijkt (zon of warmte...) en heeft aangeraden dit te laten onderzoeken en een calmerende crème te gebruiken. De rest van bovenstaande familie had niets. Door onze eigen ervaring en Marianne zijn wij gerust gesteld en zullen wij weer heerlijk slapen.
Het blijft wat mij betreft een rare review.
Wij hebben het in ieder geval hier heerlijk.

Basic vakantiehuisje
Door Annelies op 14-07-2023

Wij hebben een huisje geboekt de eerste twee weken van juli maar zijn een week eerder naar huis gegaan omdat de camping geen faciliteiten heeft voor kinderen buiten het zwembad. Voorts was het vakantiehuis zeer onderkomen en waren de meubels uit een ander tijdperk. Daarnaast hadden we last van insecten in het huisje. Voor ons echt een teleurstelling. Een de kinderen had per ongeluk het pootje van een éénzit gebroken en hier moesten we 30 euro voor bijbetalen....op de website maken ze reclame als kindvriendelijke camping terwijl dit echt niet het geval is. De eigenaar kan dit beter van de website halen en inzetten op oudere echtparen die van rust en kalmte houden...geen aanrader voor mensen met jonge kinderen