Laagsteprijsgarantie

Baunehøjvej 7, 4000

Roskilde

6.3
VoldoendeScore uit 3 reviews

Goede ligging maar hygiëne moet beter
Door Emmelie op 29-07-2025

Veel uitstappen mogelijk, zoals Roskilde, Kopenhagen en, even rijden maar de moeite zelfs Mons Klint. Met de fiets naar Roskilde is prima te doen. Wij hadden heel veel geluk met onze plek maar hadden prachtig zicht. Wel een flinke helling naar het toilet. Op zich goed sanitair maar voelde erg vies aan. In 1 week zag ik het maar 1x gepoetst worden. Het werd vaker gepoetst hoor, maar zeker onvoldoende. Veel faciliteiten zoals keuken, speeltuinen, meer, ...

Sanitaire voorzieningen veel te weinig en vies
Door T. Kooistra op 29-07-2025

Camping Roskilde is een uitgestrekte en ruimopgezette camping, mooi gelegen aan het Roskildefjord met een hellend terrein! De meeste plekken hebben uitzicht op het fjord en Roskilde, gelegen op de oever aan de overkant.
We hebben jarenlange kampeerervaring. Echter wat betreft de sanitaire voorzieningen is dit de slechste. Er zijn véél te weinig toiletten en douches voor zóveel campinggasten in het hoogseizoen. De afvalbakken zijn overvol en de toiletten vies! Er wordt daarbij dus veel te weinig schoongemaakt!
Bovendien ligt het pad naar het toiletgebouw bezaaid met pruimen, die half vertrapt zijn.
Wat sanitaire voorzieningen betreft dus een hele dikke onvoldoende.

Mooie camping met gaaf uitzicht
Door Frank Kragtwijk op 30-06-2023

Grotere camping met mooie ruime plaatsen. Veel hellend terrein.
Mooi aan het Roskildefjord gelegen, waar ook de plaatselijke bevolking komt om te zwemmen. Wij hebben hier geen last van gehad. Mooi uitzicht over het fjord o.a. naar Roskilde.
Goed, modern en verzorgd sanitair.
Campwinkel met eetmogelijkheid erbij. Die ook gericht is op de badgasten. Prijzig? Dat is heel Denemarken. Dat weet je.
Vriendelijk personeel.
Roskilde prima met de fiets te bereiken. Gezellig stadje met prima terrasjes en winkelstraat.
Vikingsschipmuseum is kleinschalig maar leuk.