Westfeld

We hebben de beste aanbieders voor Westfeld voor je op een rij gezet:
Wüllner
GasthofLandgasthof Nesselbach
GasthofLandgasthof Schneider
Gasthof
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Waldemeiweg 5 , D-57392 |
Westfeld
Geweldige vakantie gehad, allles goed verzorgd en netjes. Ontbijt ontbreekt aan niets en je mag bijvragen zo veel je wilt. Kamer met prachtig uitzicht en goede bedden. s'Avonds is het leuk vertoeven in de "Stube". Hier komen we zeker terug.
Heel erg genoten van de sfeer, zelfs in deze donkere tijden. Ontbijtbuffet werd geserveerd aan tafel, niets ontbrak en je kan steeds bijvragen. Kamers zijn heel netjes en hygiënisch, bedden met goede matrassen.
Om te wandelen kan je de wagen op de parking laten staan, er vertrekken verschillende wandelingen aan het hotel. Je krijgt ook een gratis pasje waarmee je naar musea kan gaan en de bus kan nemen naar bv Winterberg.
John en Helene doen fantastisch hun best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken...
Het was heerlijk om daar even tot rust te komen. Super aardige eigenaren die met liefde en passie hun ding doen.
De kamers schoon de bedden heerlijk

Westfeld
In 2019 zijn wij hier voor het eerst geweest.
Wij waren direct verliefd op deze prachtige plaats. Je kunt er heerlijk wandelen/fietsen/toeren. De Gasthof staat op een prachtige plek waar je een mooi uitkijk hebt over het dorp.
Hélène en John zijn fantastische gastvrouw en -heer.
Ze verstaan hun vak goed.
Goed ontbijt en de kamer is zeer netjes en schoon.
Ook kun je hier heerlijk genieten op hun terras.
Wij zien deze Gasthof als een zeer relaxte onderkomen waar wij liefst elk jaar even naar toe willen reizen. Tot nu toe lukt dat aardig en hopen wij dat wij in 2021 er ook weer heen kunnen gaan.
Dat wij hier een echt vakantie-gevoel hadden!
We waren echt welkom!
We hebben veel gewandeld in t mooie Sauerland.
gratis parking achter gasthof
nette & schone kamers & badkamer
prachtig uitzicht
stille nachten
uitgebreid & smakelijk ontbijt
uitgebreide kennis, ervaring en tips betreft plaatsen, wandelroutes, horeca, vertier
goede uitvalsbasis voor diverse activiteiten in prachtige omgeving
enorm gastvrij & klantvriendelijk
maximale service