Over ZiZa
Ontdek de charme van ZiZa, een knus hotelletje in het hart van Valkenburg. Hier vind je alles wat je hartje begeert voor een onvergetelijk verblijf. Hoewel we niet over een zwembad of strand beschikken, maken onze andere topfaciliteiten alles goed. Duik in de wereld van gastvrijheid met gratis Wi-Fi en een uitnodigende tourdesk, allemaal in een setting die je meteen thuis doet voelen.
De ligging
ZiZa ligt perfect in het pittoreske Valkenburg, een stad bekend om zijn historische kastelen, prachtige grotten en gezellige terrasjes. Hoewel de afstand tot de dichtstbijzijnde stranden wat groter is, biedt de omgeving genoeg andere opties voor vermaak en bezichtigingen. Het centrum van Valkenburg is makkelijk te voet te bereiken, waar je kunt genieten van de lokale cultuur en gastronomie. Voor de avontuurlijke vakantiegangers zijn er tal van excursiemogelijkheden in de buurt. De luchthaven Maastricht (MST) is de dichtstbijzijnde luchthaven en bevindt zich op korte rijafstand van het hotel, wat reizen naar en van ZiZa een fluitje van een cent maakt.
ZiZa biedt een intieme sfeer met 10 unieke kamers, elk voorzien van moderne gemakken zoals Wi-Fi en satelliettelevisie. Hoewel we geen zwembad hebben, compenseert onze service ruimschoots. Ons bagagedepot maakt aankomen en vertrekken zorgeloos, terwijl onze tourdesk ervoor zorgt dat geen enkel avontuur buiten bereik is. De gastvrijheid van ZiZa staat garant voor een zorgeloos verblijf, waarbij alles in het werk wordt gesteld om aan de wensen van onze vakantiegangers te voldoen.
In ZiZa begin je de dag altijd goed met een voedzaam ontbijt, klaargemaakt om je energie te geven voor je avonturen in Valkenburg. Onze gastronomische voorzieningen bieden een keur aan opties voor elke smaak. Of je nu zin hebt in een kopje koffie in ons gezellige koffiehuis, of wilt genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant, we zorgen ervoor dat je culinair verwend wordt. Elk gerecht wordt bereid met passie en dient als perfecte afsluiter van je dag.
Bij ZiZa willen we iedereen een aangenaam verblijf bieden, maar het is goed om te weten dat onze pakketreizen in het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking. We raden aan om voorafgaand aan je boeking specifieke wensen te bespreken, zodat we kunnen kijken hoe we je het beste kunnen accommoderen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Airconditioning
Room service