Over Capfun Pinède de Grimaud
Camping La Pinède is geschikt als je ook in Frankrijk graag verblijft met Nederlanders. Kinderen ontmoeten zo snel leeftijdsgenoten. Er is een zwembad en animatie. Ook ligt de camping aan een rivier. Het dorp Die ligt op 2 kilometer afstand van Camping La Pinède. Jongeren vertrekken ’s avonds vanuit de camping naar Die om de pub te bezoeken.
Adresgegevens | 1968 route de Sainte Maxime , 83310 |
Capfun Pinède de Grimaud
Bij aankomst leek alles aanvankelijk in orde, maar dat veranderde snel toen we de sleutel van onze caravan kregen. Deze was namelijk erg slecht achtergelaten door de vorige gasten. Er lag een onderbroek onder het bed, er was snoep onder de bedden van de kinderen, de muren waren bevlekt met chocoladevlekken en in de vriezer zaten nog ijsjes, wat erop wijst dat er tussen de verhuurperiodes niet goed is schoongemaakt. Hierdoor ging er een dag van onze vakantie verloren aan grondig schoonmaken, zodat we eindelijk van onze reis konden genieten. De caravans staan bovendien dicht op elkaar, wat leidde tot slapeloze nachten door buren die tot 3 uur 's nachts op hun terras feestvierden. Ook was er overal op de camping hondenpoep te vinden. Een pluspunt is de uitstekende locatie, dicht bij Port Grimaud, Saint-Tropez en Saint-Maxime.