Laagsteprijsgarantie

9.7
FenomenaalScore uit 7 reviews

Camping Verte Rive is in een woord te omschrijven:
Door Dirk op 20-08-2025

Camping Verte Rive is in een woord te omschrijven: WAW!
Op onze laatste stop na 4 weken rondtrekken in de Jura zijn we bij Heidi & Jan terecht gekomen.
Een paar dagen later dan we wensten, maar het was het wachten meer dan waard. Een heel rustige camping waar de uitbaters er alles aan doen om het de gasten naar hun zin te maken. The go the extra mile.
Ook de omgeving is leuk, zeker voor fietsers en wandelaars biedt Cromary vele mogelijkheden. Na de inspanning kan je ontspannen aan het strandje en in het water, of aan de bar van de camping.
Wij zijn fan en gaan zeker nog terug!!!

Heerlijk ontspannen
Door Joyce Schijns op 29-07-2025

Voor het 3e jaar op rij deze camping bezocht. Wat een heerlijke en rustige plek om even te landen na alle drukte. De plek was groot en schaduwrijk, het sanitair is schoon met toiletpapier bij de toiletten. Jan en Heidi (de eigenaren) zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, fijn is dat zij Nederlands spreken. Iedere ochtend heerlijk vers brood van de bakker, door de broodjes service van de camping. Heerlijk zwemmen in de rivier, samen met de hond, wandelen, kanoën en een prachtige omgeving zorgen voor voldoende vertier. Maar ook lekker rustig een boek lezen en even helemaal ontspannen. Voor ons zeer zeker niet de laatste keer. Wanneer we in de buurt zijn zullen we deze camping zeer zeker weer bezoeken. Ondanks het wisselvallige weer hebben wij wederom weer genoten! Wij vinden deze camping een dikke 10 waard.

Fijne camping
Door Anita op 06-09-2024

Heerlijke rustige camping met ruime vlakke plaatsen. Halfschaduw of zonnige plekken. Zeer vriendelijke eigenaars! Rivier is lekker om in te zwemmen. Broodservice met heel lekker brood. Grote supermarkt op 7 km.

Genieten !
Door Jack op 06-06-2024

Fantastische camping voor de mensen die natuur, rust en een kleinschalige camping zoeken. Diverse wandelroutes vanaf de camping. Broodjes service. Wij hadden plekje aan het water, echt genieten. Sanitair zeer netjes en schoon! Aardig ontvangst door lieve eigenaren van de camping. Zeker een plek om een keer terug te komen! We waren hier met de hond die ook zeer welkom was 🐾.

Heerlijke plek om te ‘ontstekkeren’.
Door Ineke flikkema op 01-05-2024

Bij toeval op deze camping terecht gekomen. Wat waren we er achteraf blij mee. 2 nachten verbleven op een mooie grote plek met zicht op de rivier.
Prima sanitair (toiletpapier, zeep
Voor je handen, heerlijke douche, afdruiprekje etc).
Veel plekken bezet maar het bleef heerlijk rustig. Veel vogels en groen.
Wandelen en fietsen meteen vanaf de camping. Voldoende mogelijkheden voor uitstapjes.

Fantastische camping
Door D Wijnnobel op 15-09-2022

Een parel van een camping!!
Schoon sanitair,ruime plekken, en prachtige ligging aan een rivier en je kan er ook nog heel mooi fietsen
Wij komen hier zeker terug bij deze vriendelijke eigenaars!!