Over Grand Hotel Alkmaar
Ontdek de charme van Grand Hotel Alkmaar, een perfecte uitvalsbasis voor avonturiers en levensgenieters. Dit hotel biedt een scala aan faciliteiten en diensten, ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van ontspanning en activiteit. Van fietsen en wandelen tot culturele uitstapjes in het hart van Alkmaar, Grand Hotel Alkmaar belooft een onvergetelijke ervaring.
De ligging
Grand Hotel Alkmaar verwelkomt vakantiegangers in het prachtige Alkmaar, bekend om zijn historische charme en cultuur. Gelegen in de nabijheid van het stadscentrum, biedt het hotel gemakkelijke toegang tot een breed scala aan winkels, restaurants en bezienswaardigheden. Voor degenen die verder willen verkennen, liggen de prachtige stranden en het weidse landschap van Noord-Holland binnen handbereik. Met het openbaar vervoer of de auto zijn deze locaties gemakkelijk te bereiken, en het hotel biedt parkeergelegenheid voor degenen die met de auto komen. De afstand tot de luchthaven maakt het ook een gemakkelijke keuze voor internationale reizigers.
Grand Hotel Alkmaar beschikt over 42 kamers en biedt een breed scala aan faciliteiten om het verblijf van elke vakantieganger zo comfortabel mogelijk te maken. Met een lift, receptie, en een bagagedepot voorziet het hotel in de primaire behoeften van zijn gasten. Daarnaast is er een transferservice beschikbaar voor gemakkelijke verplaatsingen. Voor de zakelijke reiziger biedt het hotel de mogelijkheid om gebruik te maken van het businesscenter en drie conferentieruimtes. Ontspanning en vrije tijd worden niet vergeten, met voorzieningen zoals Wi-Fi in openbare ruimtes en verschillende toegankelijke vrijetijdsbestedingen voor mensen met een handicap. Het hotel is ook uitgerust met rolstoelvriendelijke faciliteiten en biedt parkeergelegenheid voor wie met de auto komt.
In Grand Hotel Alkmaar kunnen vakantiegangers genieten van een heerlijk culinair aanbod in het restaurant en ontspannen met een drankje in de bar. Elke ochtend wordt een voedzaam ontbijt geserveerd om de dag goed te beginnen. Of het nu gaat om een heerlijke maaltijd of een gezellige borrel, het hotel zorgt ervoor dat de culinaire wensen van de vakantiegangers worden vervuld.
Het is belangrijk om te weten dat Grand Hotel Alkmaar beperkte faciliteiten heeft voor personen met een mobiliteitsbeperking. Hoewel het hotel bepaalde aanpassingen heeft, raden we aan om voorafgaand aan de boeking specifieke behoeften te bespreken. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
In het hartje van Alkmaar vinden vakantiegangers een mooi hotel dat, ondanks een onverwachte verrassing, met zorg omgaat met hun gasten door het aanbieden van een andere kamer. Een ander pluspunt is het leuke karakter van het hotel, met kamers die voldoen aan de basisbehoeften en een basic maar bevredigend ontbijtbuffet dat klaarstaat voor de gasten. Hoewel de nachtrust voor sommigen een uitdaging was, blijkt uit de ervaringen dat er zeker momenten waren waarop vakantiegangers konden genieten van hun verblijf, mede dankzij de locatie en de manier waarop situaties netjes werden afgehandeld.
Airconditioning
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Gedempte Nieuwesloot 36 , 1811 KT |
Grand Hotel Alkmaar
Had aangegeven dat ik rolstoel ( electr) gebonden ben en rolstoel toegankelijke kamer wilde hebben ( via telefoon en email).... met goede veilige douche voor mij en bad voor mijn vrouw. Was geen probleem.
Bij aankomst moest ik via een versleten veel te steile, onveilige houten ramp het hotel in. Verder bleken douche/ toilet helemaal niet aangepast, mijn vrouw kon bad niet gebruiken... werd gezegd, u kunt de kamer binnen met rolstoel. ( inderdaad, maar niks gebruiken) Er zijn pogingen ondernomen ivm toegankelijkheid, maar dat mocht niet baten. Kamer stonk naar een putlucht, er werd gezegd dat we 'pech' hadden. Bedden met kuil, matras te zacht, kussen te hoog, te hard, te zwaar...
Handdoeken niet verschoond, bed niet opgemaakt 2de dag....
Spinnenwebben op lamp, beestje in bad...
Manager zou een dag na ons vertrek terugkomen.
Kamer veel te duur betaald, voor 2 nachten in zogenaamd 4 sterren hotel, max 1 ster...
Mooi hotel in het centrum van Alkmaar. Er was een muis op onze kamer. Kregen wel een andere kamer aangeboden. Dit werd netjes afgehandeld. Nacht eerder vertrokken vanwege dit voorval. Hier werd geen compensatie voor aangeboden. Dat zou ik gezien de prijs die je betaald en het aantal sterren, wel verwachten.
Afgeleefd hotel dat absoluut geen 4 sterren classificatie mag dragen. Vloerbedekking vol vlekken, bedden die volledig versleten zijn, doorgezakt en vies. Vingerdik stof op de plinten en vensterbanken, badkamer en toilet zijn oud, slecht schoongemaakt en zeepresten van jaren hopen zich op. Handdoeken, beddengoed zijn versleten en ga zo maar door.
Ik heb echt niets kunnen vinden waar ik niet verdrietig van werd en dat tegen de hoofdprijs. Je zal er maar werken, ik zou me kapot schamen.
Leuk hotel. Normale basic kamer met helaas slechte afzuiging in de badkamer en flinke lekkage van de douchecabine, waardoor de vloer nat werd waar dat niet hoorde. Een redelijk bed maar van slapen kwam niets aangezien het uitgaanspubliek ons wakker hield tot 4 uur en daarna bleven we wakker door de opbouw van de markt. En dat zelfs met oordoppen in. Na 7 uur kwamen vislucht, baklucht en andere geurtjes van de markt de kamer in. Het ontbijtbuffet was basic en werd niet snel aangevuld. Bij het uitchecken bespraken we de slechte nachtrust waarbij er nogal verdedigend werd gereageerd. Erg jammer. Het was netter geweest als men ons had gewaarschuwd voor het lawaai of (er waren kamers vrij) ons automatisch op de vrijdag een kamer aan de achterzijde had aangeboden.
Dit is het geld niet waard. Prijs kwaliteit totaal zoek. Matig ontbijt. Past niet bij 4 sterren. Kamer was niet schoon en als we melding van deden kregen we geen gehoor. Erg gehorig. Onvriendelijk behandeld. Geen aanrader