Laagsteprijsgarantie

L'Ile Blanche

FantastischScore uit 2 reviews

Goede camping
Door Job Borg op 04-07-2025

Ile de Ré is een mooi, relatief klein eiland met veel campings. Het is ons opgevallen dat de plaatsen voor stacaravans op al de campings allemaal erg klein zijn, met weinig privacy. In vergelijking met andere campings komt camping l’Ile Blanche wat wat gunstiger uit. Veel campings liggen direct aan een grote weg. Deze camping ligt in een bos en heeft een eigen, goed restaurant, waar je ’s morgens brood kunt halen. Er is een goed, relatief klein zwembad. Dichtbij vind je een LeClerc, een Lidl en een Intermarché. Deze middelgrote camping ligt in de buurt van de mooiste plaatsjes op het eiland: La Flotte en St. Martin de Ré. Wij waren er in het voorseizoen, het was daarom rustig op de camping en de andere gasten waren voornamelijk Fransen en Engelsen. De huurprijs is gunstig ten opzichte van andere campings. De eigenaar is vriendelijk. Ile de Ré is vooral een fietseiland en het autoverkeer houdt goed rekening met de fietsers.

Rustig, relaxed, centraal gelegen en fijn zwembad
Door Jeske Hoogebeen op 30-07-2024

Relaxte en rustige camping met behoorlijk wat privé ruimte rondom de accomodaties. De accommodaties zijn vrij basic, maar prima en het overdekte terras is heel groot en heeft zelfs ligbedden. De camping is centraal gelegen op Ile de Ré en dichtbij 2 grote supermarkten. Er is een fijn zwembad, mooi aangelegd; niet al te groot, maar wel verwarmd en voldoende ligbedden. Je kunt fietsen huren om het eiland te verkennen. Een heerlijk vakantie eiland, veel gezellige en charmante plaatsen om te bezoeken en de zee, stranden overal dichtbij. Restaurants Le Poseidon bevindt zich op de camping en hier zijn naast pizza’s ook authentieke Franse gerechten te bestellen. Heerlijk en uitstekende prijs/ kwaliteitsverhouding. De camping is vooral gericht op jongere kinderen en wij hebben geen andere Nederlandse gezinnen gezien. Voor ons geen probleem, maar wel goed om te weten. Camping eigenaren zijn zeer behulpzaam en reageren snel op vragen.