Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Marsdijk 4, 7736 PL |
Zandman
hele rustige omgeving mooie huisje Zonnevreugde leuk ingericht alles was aanwezig ekectrische fietsen gehuurd stonden in de schuur klaar fijne vriendelijke mensen Bert en Jolanda en jonge vrouw in de winkeltje komen zeker nog eens terug en een goede aanbeveling voor iedereen is er wat je kan je prima vernaken
Heerlijke rustige boeren camping met superschoon sanitair. Heel vriendelijke eigenaren. Kortom een heel fijne camping. We komen weer
Zeer nette camping. Ruime plaatsen. Zeer vriendelijke eigenaren. Nette toiletten en douches. Leuk welkom; de boeren eitjes bij aankomst 😊.
Fijne vakantie gehad op camping de Zandman. Vriendelijke eigenaars, geen aankomst en vertrektijden super fijn. Sanitair erg schoon. Mooie omgeving om te fietsen. Camping heerlijk rustig maar wel gezellig. Kortom een aanrader.
Fijne camping om te verblijven, schoon en nieuw sanitairgebouw op het voorste veldje, ruime plekken met water en afvoer. Vriendelijke en behulpzame eigenaars die je verwelkomen met tasje met infomateriaal en eieren. Mooi agrarisch bedrijf als belevingswereld en winkeltje met de nodige agrarische producten.
Prachtige fietsomgeving en vooral heerlijk rustig ! Kortom een aanrader.
Heel vriendelijke ontvangst door de eigenaars. Waren ook b hulpzaam toen we een tentstok kapot hadden.
Sanitair was simpel maar schoon. Wel jammer dat je toiletpapier mee moest nemen en de douches betaald (€0,50) wie heeft nu tegenwoordig cashgeld? Liever de staanplaatsen een paar euro duurder maken