Adresgegevens | Aagtekerkseweg 8, 4363 RA |
Boerderijcamping De Oosthoek
Beste Valerie en Lodewijk,
Wat een mooie camping hebben jullie. Alles top voor elkaar. Goed onderhouden terrein, mooi en schoon sanitair, ruime plaatsen. Leuk voor (klein)kinderen. Aandacht voor jullie gasten. Komen graag terug om de omgeving verder te ontdekken.
Groet Ellen en Gerrit Leunk
Net als zoveel andere regelmatig terugkerenden wederom gekozen voor Minicamping DE OOSTHOEK in Aagtekerke. Wat wil een kampeerder nog meer?! Ruime plaatsen, goede grasmat, kraan- en rioolaansluiting op de plaats, perfect onderhouden schitterend toiletgebouw. Vriendelijke beheerders. Gezellige activiteiten zoals koffieochtend, bbq-avond met live muziek, pony rijden! Prachtige omgeving. Vele fiets- en wandelmogelijkheden. Dicht bij het strand en leuke plaatsjes en plaatsen. Kortom een top camping voor gezinnen met jonge kinderen en ouderen. Vanaf dit jaar kun je boeken vanaf 1 NOVEMBER 2025 voor een plaats voor het jaar 2026. Reken erop dat wij op 1 november het reserveringsformulier versturen.
In al die jaren nog nooit op zo een propere en mooie camping gestaan, al ga je in de vroege uurtjes, ‘s middags of ‘s avonds het sanitairblok binnen het was altijd heel proper ook alles aanwezig echt top camping de beste die ik op al die jaren heb gestaan, hier kunnen er veel nog iets van leren 👌🏻👍🏻
Geweldige camping waar wij al jaren in de meivakantie genieten. In 2024 nieuwe jonge enthousiaste eigenaren. Schoon, nieuw toiletgebouw, zeer ruime camping.
Prachtige camping. Wij hebben genoten! Wel wat verder van de kust aan een drukke weg.