Laagsteprijsgarantie
  • Deze accommodatie heeft een score van 8

Activiteiten
    Onderkomen

Over Stee Aan Zee Walcheren

Bij Stee Aan Zee Walcheren word je omarmd door de zonnige sfeer en de frisse zeelucht. Deze gezellige accommodatie ligt aan de kust, heeft comfortabele kamers en biedt alles wat je nodig hebt voor een relaxte vakantie. Stel je voor: 's ochtends wakker worden met het geluid van de golven en de eerste zon op je huid. Dit wil je niet missen!

De ligging

Stee Aan Zee Walcheren vind je aan de prachtige Zeeuwse kust, in de buurt van Domburg. Je bent hier snel met de auto of fiets, waardoor je makkelijk alles kunt ontdekken. Vanuit je verblijf loop je zo het strand op of fiets je door het mooie landschap. Laat je verrassen door de rust en de gezellige sfeer van Walcheren, echt een ideale plek voor een zonnige vakantiedag. Trouwt op mooie wandelingen, gezellige eettentjes en de zee die altijd binnen handbereik is? Hier zit je helemaal goed.

Wanneer je bij Stee Aan Zee Walcheren binnenstapt, voel je meteen de ontspannen vakantiesfeer. De knusse kamers zijn comfortabel en voorzien van alles wat je nodig hebt. In de gezellige lounge ontspan je met een goed boek, terwijl de veranda uitnodigt voor een lekkere kop koffie in de warm zonneschijn. Je kunt er makkelijk je slippers uitgooien en direct naar het strand lopen, dat op korte loopafstand ligt. De accommodatie zorgt dat je je snel thuis voelt en volop kunt genieten van je vakantie. Je verblijft hier in een warme en informele sfeer, die zorgt dat je helemaal tot rust komt en die typische vakantiekriebels krijgt.

Bij Stee Aan Zee Walcheren vind je geen fancy restaurant, maar dat is juist wat het zo lekker maakt. Je kunt je ontbijt compleet maken met verse broodjes en koffie, ideaal voor een goede start van de dag. Op het terras geniet je van een simpele maar smakelijke lunch of een lekkere warme kop thee. 's Avonds is er de mogelijkheid om local snacks te halen of een boodschappenpakket te gebruiken om zelf iets klaar te maken. De sfeer is informeel en gezellig, eenvoudig genieten zonder poespas — precies wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie aan zee.

Je verblijft bij Stee Aan Zee Walcheren in een knusse, informele omgeving waar je je snel thuis voelt. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen afhankelijk van het seizoen of het weer gesloten zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent en ga je goed voorbereid op vakantie. Een heerlijke zet voor een relaxte en onbezorgde tijd aan Zee.

• BBQ toegestaan

Activiteiten
    Onderkomen

Geweldig
Door Mevr.smal op 12-09-2023

Geweldig verblijf gehad bij Stee aan zee in huisje Octopus met mijn dochter en kleinkinderen. Mooi ingericht schoon en ruim voorzien van apparatuur. Leuk om te zien wat er te maken is van een oud huisje. Wij hebben 30 jaar geleden in Koudekerke in zo'n zelfde huisje gezeten. En een ding hebben ze nog gemeen, aardige vriendelijke mensen. Dat maakt Zeeland aantrekkelijk.

Onvriendelijk behandeld tijdens het verblijf
Door Penny op 11-04-2022

Wij (2 volwassenen en 3 kinderen en 1 hond) verbleven in het huis Zeekraal. Mooi gerenoveerd huis voor 6 personen. Bij aankomst was het 15 graden, de badkamer een ijskelder. De badkamer is nooit warm geworden. Ik had in de namiddag nog gemaild ivm het beddengoed, welke gereserveerd werden bij boeking. Ik kreeg antwoord dat de bedden zouden opgemaakt zijn bij aankomst. Bleek foutief te zijn. Geen lakens aanwezig. Telefoonnummer gezocht en de poetsvrouw zou de bedden komen opmaken. De poetsvrouw kwam een zak af zetten die helemaal stonk naar sigaretten en ons beddengoed dus ook. Vreselijk want je moet bijna naar bed en de stank was niet te houden. Zondagavond is er een groot feest in een ander huis en er wordt vuurwerk afgeschoten. Ik heb proberen te bellen naar de eigenaar, geen reactie. Via Whatsapp dit ook gemeld en ook dat er al een heel weekend een auto op onze plaats geparkeerd staat. Nooit nog een antwoord ontvangen.