Airconditioning
Entertainmentprogramma
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Via Sant'Elmo, 2/5, 18013 |
Iva
De kamers zijn verschillend, dus ook de beoordelingen van de medereizigers 1. Voor allen: zeer onvriendelijke "welkomstbrief". 2. Kamer was zeer klein! Plaats voor 1 klein krukje naast het bed en daar stond de hoteltelefoon op. Geen plaats voor een 2e krukje. 3. Een nisje met een onmogelijke kast, daarnaast opgeklapte rommel. Zeker gezien de krapte had dit efficiënter ingedeeld moeten zijn! 4. Badkamer: be-lache -lijk!! Met een flink postuur moet je niet bukken, zie iemand, je komt vast te zitten. Timer schakelt na 1:09 min zonder beweging alles uit. Echter alleen gericht op de helft van de ruimte, daar waar de wastafel is. Douchen betekent dus elke minuut je arm buiten de cabine steken, op de w.c. zelfde probleem. Geen planchet, handdoeken op klein krukje. Bij 1 stel hing de föhn bijna op plafondhoogte! Echt, zonder overdrijven! Helaas kan ik geen foto's invoegen! Onder morele druk van de chauffeur moest er toch tip gegeven worden!
Met Bolderman 12 dagen naar Toscane, Bloemenrivièra, Cinque Terre en de Côte d'Azur.
Het was een prachtige reis met mooie excursies maar………..hotel Iva was een ramp
Hotelbaas/Eigenaar: was een agressieve, onvriendelijk persoon. Stond als een havik altijd naar ons te loeren of we niet wat fout deden in zijn ogen.
Bij aankomst lag op het bed een brief/reglement in het Nederlands, met strenge regels waar wij ons aan moesten houden.
Wij moesten ook van de eigenaar, alle dagen bij dezelfde personen aan tafel blijven zitten.
Het water bij het ontbijt was kraanwater, dan hebben we het maar niet over de rest van het ontbijt.
Handoeken: Wij hebben in die 7 nachten maar 1x een schoon setje handdoeken gekregen.
Airconditioning: Hing er wel maar deed het niet.
Zwembad: hierin lag de hele vakantie een zwembadstofzuiger.
Dit is een kleine greep uit alle voorvallen die er waren in dit hotel Iva in Diano Marina
Dit hotel is erg slecht en ik begrijp niet hoe Bolderman hier mensen in kan stoppen! Het was te heet op de kamers en in de eetzaal! De eigenaar maakte ruzie met een gast omdat die vroeg of het water wat er stond uit de kraan kwam of uit een fles! Het terras waren stoeltjes aan de straat achter geparkeerde auto’s! Er was veel lawaai van de drukke straat en omdat je de ramen open had omdat er geen airco was deden we geen oog dicht! Wat een sof was dit hotel! Bij het zwembad stonden kapotte stoelen en geen parasol terwijl het 36 graden was! En de chauffeur deed voorkomen dat het hotel zo goed was! Zo gaan we nooit meer met Bolderman!
In het Hotel voornamelijk de eetzaal en op de kamers is het erg benauwd. Sommige kamers ( die gelegen zijn in een dependance) zoals wij hadden hebben geen airco. Men kan tegen betaling dan een ventilator huren â € 3,00 per dag. Indien men airco wil huren op kamers waar dit mogelijk is dan betaal je als nog € 10,00 per dag. In onze badkamer stikte het van het ongedierte zoals heel veel mieren en een enkele duizendpoot. Wij verbleven 7 dagen in dit hotel. Het ontbijt was heel eentonig van aard. Iedere dag, kleine broodjes ( wit en bruin), beleg bestond iedere dag uit hetzelfde en was niet gekoeld en stond al enige tijd op tafel. Kaas, salami, ham en 6 verschillende soorten jam. Over de yoghurt maar niet te spreken. Het leek wel of deze was aangemaakt met spa rood. Vele bubbels op de yoghurt en vies van smaak. De airco in de eetzaal werkte bijna niet, je kon merken dat de eigenaar van dit hotel erg zuinig omging met energie. Schandalig.
Reactie op revieuw van M B.
Familie van 4 volwassenen die continu op alles op en aanmerkingen hadden. Niets was goed. Wat men ook deed om ze tegemoet te komen werd afgewezen of belachelijk gemaakt door deze familie.
Als je vooraf de beschrijving van de reis had gelezen kon je zien dat men niet in een 5 sterren resort kwam. Verwacht dat dan ook niet en boek een reis die 2x zo duur is.
Hele gezelschap ergerde zich aan deze mensen.
Hotel is eenvoudig maar prima. Schoon, eten eenvoudig en zoveel als men wilde hebben.
Iedere dag 3 keuzes ook vega. Niet overal airco dat klopt maar met een fan goed te doen.
Nogmaals eenvoudig maar zeker niet slecht.
Kamer in het departement liet nogal wat te wensen over. In de badkamer liep wat ongedierte rond in de vorm van mieren en een duizendpoot. Ook ontbrak er airco op de kamer en moesten wij het doen met de huur van een ventilator â € 3,00 per dag. Dit om
de kamer toch een beetje aangenamer te maken. Het ontbijt is heel eentonig. Ieder morgen hetzelfde. Kleinen broodjes t.w. wit en bruin. Kaas, ham en salami en 6 soorten jam.
Dit stond al ruim van te voren op tafel zonder dat deze vleeswaren gekoeld werden. En dat bij temperaturen rond de 30 graden. De hoteleigenaar was erg zuinig met zijn energie. Het personeel mag ook wel eens een cursus gaan volgen hoe ze met gasten moeten omgaan. Erg vriendelijk was de eigenaar niet. Om maar niet te spreken over de yoghurt. Deze schuimde en was echt niet te eten. Ik ben echt niet mer van plan om van dit hotel nog een keer gebruik te maken, jammer reisorganisatie Bolderman.