Laagste prijsgarantie

• Rivier: 300m

24 Passage La Soupèze, 87230

Hondencamping La Soupèze

9.6FenomenaalScore uit 151 reviews

Hond blij, baas blij. Super camping!
Door Andy en Inge op 30-08-2024

Geweldige camping met enorm afgebakend terrein en zwembad voor de baasjes en èèn voor de honden, maar zelfs daarbuiten mogen de honden los om ook daar in het bos met de riviertjes en meren te kunnen zwemmen. Je kunt mee eten savonds aan een enorme tafel waar wel 25 mensen aan kunnen en zitten en de heerlijke maaltijden nuttigen die Marie zelf klaarmaakt, Marco zorgt voor de rest en alle info die je nodig hebt, er zijn maar 7 kampeerplaatsen en 3 blokhutten dus kleinschalig en gezellig. Er worden spontaan gezamenlijk wandelingen georganiseerd maar totaal geen verplichting. Wij hebben genoten! Wil je meer luxe en rust dan verhuren ze ook nog 2 huizen met 3000 m2 afgebakende tuin waarbij je toch nog van alle voorzieningen van de camping gebruik mag maken.
Wij hebben genoten!

Fantastisch verblijf met de hond
Door Thibaut Cambien op 11-08-2024

Juist terug van een fantastisch verblijf in de chalet op Hondencamping La-Soupèze. De hele week was voor ons een plezier voor mens en dier. Van gezamenlijk gezellig tafelen en genieten van de kookkunsten van Marie, de spontante apero-momenten in de bar van Marco (die er tevens voor zorgde dat we niet tekort kwamen) tot de even spontante groepswandeling waar de honden zich helemaal konden uitleven in de velden, bossen en in het water. De het last minute groepsdiner op de lokale markt zal ons altijd bijblijven, evenals het gezellig nakletsen terug in de bar.
Qua voorzieningen werden we echt verwend met een nieuw prachtig aangelegd zwembad, met een fantastische waterkwaliteit. Drinkfonteintjes voor de hond over het hele domein, een domein dat onze Golden zelf na een week nog niet helemaal verkend had.
Ons verblijf voelt nu veel te kort aan, maar we keren hier met plezier volgend jaar naar terug en kunnen deze hondencamping enkel maar h

Kom maar niet 🤪
Door Hanneke op 09-08-2024

Super verblijf gehad met fijne mensen, lieve honden en fantastische beheerders.
Marco, we blijven het jammer vinden dat je geen gitaren toestaat. Ook al heb je daar wel je redenen voor. Maar de oplossing diende zich snel aan. We komen volgend jaar terug met 2 trompetten. Willen van tevoren best een paar lesjes nemen...😝. En tegen alle mensen die nog nooit geweest zijn.....kom maar niet , want je bent verkocht !

Fantastische camping voor hond(en) en baasje(s)
Door Gisèle en Sibylle op 10-08-2023

Een camping die in eerste plaats een hemel op aarde is voor de honden maar waar er ook meer dan genoeg aandacht besteed wordt aan het comfort van de baasjes. Heel verzorgd sanitair en regelmatig mogelijkheid om te genieten van een voortreffelijke maaltijd die Marie voorschotelt. Af en toe is er gelegenheid tot het deelnemen aan een BBQ of pizza-avond waar Marco zijn beste beentje voorzet. De camping ligt vlakbij een bos waar honden volledig vrij kunnen lopen. Het enthousiasme van Marco en Marie laat zich voelen in alles wat zij betekenen voor de vakantiegangers. Alles kan, niets moét. We zouden niet weten wat er nog beter kan. Meer dan een aanrader!!

Een en al liefde en plezier
Door De ladies op 08-08-2023

Wat hebben wij samen met onze hond Flip enorm genoten. Marco en Marie zijn liefdevolle en gezellige eigenaren die van elke dag een feest maken. Geweldige natuur om te wandelen en leuke dorpjes in de buurt. Een en al lof voor La Soupeze!

Een Camping die voelt als thuiskomen!
Door Rhiannon op 30-09-2022

Ja, 😃😁…het was deze zomer alweer de 8e keer dat ik op deze fantastische camping heb mogen verblijven. Zo’n bijzondere en fijne plek. Voelt als thuis komen & dat heeft ook zeker te maken met de eigenaren (kanjers 🤩) die deze camping met liefde en aandacht beheren. Deze plek midden in de natuur is een waar paradijs 🍀✨💦waar mens en dier samen écht kunnen genieten. Wij kijken in ieder geval alweer uit naar volgend jaar ☀️👍🏼