Laagsteprijsgarantie
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.6

Ruimte

Over Landhaus Kitzblick

Ontdek de charme van Landhaus Kitzblick, gelegen in het pittoreske Piesendorf. Dit verblijf biedt een onvergetelijke ervaring met zijn idyllische tuin voor ontspanning en recreatie en een verwarmd buitenzwembad dat zorgt voor grenzeloos zwemplezier. Perfect voor liefhebbers van watersport en skiën, met faciliteiten als windsurfen en skipassen beschikbaar. Geniet van de gastvrijheid en de serene sfeer die Landhaus Kitzblick te bieden heeft.

De ligging

Landhaus Kitzblick bevindt zich in het charmante Piesendorf, een plek die rust en avontuur belooft. Dit unieke verblijf is perfect gelegen voor zowel zomer- als wintersportliefhebbers. De omgeving nodigt uit tot fietsen, mountainbiken, midgetgolf, vissen en paardrijden. Voor de wintersportfans ligt het verblijf ideaal met skipassen direct verkrijgbaar voor nabijgelegen pistes. De dichtstbijzijnde luchthaven is Salzburg (SZG), wat zorgt voor een gemakkelijke toegang tot deze prachtige locatie.

Landhaus Kitzblick pronkt met een scala aan faciliteiten die zijn ontworpen voor comfort en gemak. Met 10 beschikbare kamers, meertalig personeel en een sfeer van gastvrijheid, biedt dit verblijf een persoonlijke en ontspannen ervaring. De aanwezigheid van een geldautomaat, tv-ruimte, roomservice, wasservice, en Wi-Fi toegang zorgen voor het gemak van elke vakantieganger. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, is er een tourdesk en een eigen shuttlebus. Het hoogtepunt is het outdoor zwembadencomplex, waar aangenaam verwarmd water zorgt voor uren zwemplezier. Daarnaast is er een tuin die extra ruimte biedt voor ontspanning. Landhaus Kitzblick zorgt voor een zorgeloze vakantie ervaring in het hart van Piesendorf.

Landhaus Kitzblick biedt een reeks gastronomische voorzieningen die je smaakpapillen zullen verwennen. Of je nu zin hebt in een kopje koffie in het gezellige koffiehuis of wilt ontspannen met een drankje in de bar, er is voor ieder wat wils. De mogelijkheid om te kiezen voor een middagmaaltijd biedt extra flexibiliteit voor je dagindeling, en zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van je verblijf bij Landhaus Kitzblick.

Houd er rekening mee dat Landhaus Kitzblick mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Voor specifieke verzoeken of meer gedetailleerde informatie adviseren we direct contact op te nemen met het verblijf. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Room service

Landhaus Kitzblick

8.6
FantastischScore uit 4 reviews

Ruimte

Prima, maar geen 2 e keer.
Door D. op 04-12-2024

We hebben een prima vakantie gehad. Alleen lag het appartement ver van een dorpje, dus lopend even naar de bakker zat er niet in. Ook waren er echt wat meubels en vaatwasser aan vervanging toe. Het zwembad was niet zo groot, maar wel fijn om gebruik van te maken.

Super verblijf!!
Door Manon Vermunt op 03-08-2024

Net thuis van een geweldig verblijf in landhaus Kitzblick. Gastheer Bart en gastvrouw Wibke zijn enorme lieve en zorgzame mensen die je gelijk verwelkomen met een drankje en een praatje, ook ontbreken daarbij de goede tips niet. Het voelt daarom ook meer alsof je bij vrienden op bezoek gaat dan dat je in een gedeeld landhuis zit. De kamers zijn allemaal netjes onderhouden en voldoen aan de verwachtingen van de foto’s. Vanuit ons zeker een aanrader en wij zullen hier ook terug komen.

Super!
Door Fam. K. op 07-09-2022

We zijn hartelijk ontvangen en verbleven in een heerlijk ruim, goed uitgerust appartement met twee badkamers en een fijn terras met schitterend uitzicht op de omgeving. Ideaal gelegen in de omgeving van Kaprun en Zell am See waar ook in de zomer van alles te doen is. Het zwembad bij het huis was perfect en de dagelijkse broodjes-service viel goed in de smaak.

Topverblijf!!
Door Tom & Kim op 13-01-2022

We hebben een enorme leuke vakantie gehad met de familie. Geweldig goed ontvangen door Wibke en Bart, we voelden ons héél de week in de watten gelegd. Lekker ontbijt met fantastisch zicht op de bergen en de sneeuw: genieten! Goed uitgeruste appartementjes met een groot terras, een gezellige chaletsauna. Wij komen sowieso terug! Ook in de zomer willen we het es komen verkennen zonder de skilatten.