Laagsteprijsgarantie

Rust, ruimte, relaxen.
Door Nettie
Zoover Ontdekker
op 30-09-2025

Weer een heerlijke tijd gehad op onze favoriete camping. We hadden een megaplek. Daardoor volop privacy, maar tegelijkertijd de gezelligheid van een kleine camping.
Zoek je een 5-sterren camping met spiksplinternieuwe luxueuze badruimte en luidruchtig vertier, dan moet je echt ergens anders heen (en betaal je een veelvoud van de prijs hier).
Hier vind je rust en ruimte. De omgeving is prachtig en totaal niet toeristisch. Sanitair is prima, douches hebben thermostaatkranen, wat heel prettig is. Twee keer per week is er een eenvoudige maaltijd, waarbij je gezellig met andere campinggasten aan tafel zit.
We hebben gefietst, gewandeld en geluierd. We blijven hier terugkomen, misschien wel voor een van de fietsweken, die hier georganiseerd worden.

Sanitair verkeert in erbarmelijke staat
Door Loed Lammers
Zoover Ontdekker
op 05-08-2025

Voorgaande positieve recensies begrijp ik absoluut niet!
Het promotiefilmpje op de site is gedateerd. Op dit filmpje wordt o.a. het zwembadje en de omgeving daarvan gepromoot. Heden ten dage ziet het er echter niet meer zo uit! Het ziet er door nalatig onderhoud en nalatige schoonmaak triest, vies en troosteloos uit.
Dan de staat van het sanitair! Dit oogt in beide sanitair gedeeltes heel erg oud en primitief. Dat hoeft op zich geen enkel probleem te zijn als het maar schoon is, dan wel regelmatig schoongemaakt wordt. Dat laatste is echter niet het geval. Alles is te vies om vast te pakken en de vloeren zijn al tijden niet meer schoongemaakt.
De camping wordt gepromoot als een kindvriendelijke camping, maar ik zou er niet aan moeten denken om met mijn (kleine) kinderen deze camping te bezoeken vanwege de erbarmelijke toestand van het aanwezige sanitair.
Voor mij hoeft deze camping NOOIT meer!

Favoriete camping
Door Nettie op 03-09-2024

Al sinds vele jaren onze favoriete camping in Frankrijk, maar nu met nieuwe eigenaren.
Dit keer niet onze tent neergezet op een van de mega-plekken, maar een paar dagen in een gîte verbleven. Daardoor minder snel contact met andere gasten, maar gelukkig was er de table d'hote op onze aankomstdag en het gezellige borreluurtje aan het eind van elke middag.
Voor ons is de camping even prettig en gemoedelijk gebleken als voorheen. Voorzieningen zijn op hetzelfde niveau als eerder. Dank, Joka en Patrick, voor de fijne dagen die we weer op “En Campagne” hadden. De camping blijft bovenaan ons lijstje staan.

GE-WEL-DIG!!!
Door Andre en Femke op 18-05-2024

Wat een heerlijke camping! Mega grote plaatsen! Savonds een prachtige sterrenhemel! Joka en Patrick zijn erg gastvrij. Iedere ochtend vers gebakken stokbrood dat Joka persoonlijk langs komt brengen. 2 keer per week kun je gezellig mee eten. Wij hebben een heerlijke week gehad. Mooie omgeving en alles in de buurt kwa winkels. WIJ KOMEN ZEKER NOG EENS TERUG!

Zeer mooi groen en gastvrij.
Door Elza op 25-04-2024

De camping heeft nieuwe eigenaren die zeer gastvrij zijn. Wij werden vriendelijk ontvangen door Joka en Patrick. De plaatsen zijn mooi groot en groen en worden goed onderhouden door Joka. In april was het zwembad nog niet open, maar het was ook nog veel te koud om te zwemmen. Patrick was al wel bezig met de schoonmaak ervan. Op verzoek is er altijd iets aan fastfood verkrijgbaar en 's morgens is er vers brood. Het bruine brood is aan te bevelen; dit blijft heel lang lekker vers. De eigenaren blijken zeer attent en hebben (nu nog) tijd voor een gezellig praatje. De wifi was goed te ontvangen op onze plaats en het sanitair was schoon. Toen wij er waren, was alleen het grote sanitairgebouw open.
Wij komen hier zeker terug!

Heerlijke NL camping in het mooie groene Frankrijk
Door Eric Schouten op 27-03-2024

Met prachtig weer op deze prachtige camping geweest. Zo groen en mooi maak je het zelden mee. Een waarlijk paradijsje met hele grote kampeerplaatsen en een degelijk en schoon sanitair. Heerlijk gezellig gegeten met de table d'hotes en bij aankomst een heerlijke friet met echte hamburger als aankomstmaaltijd. Voor het eten een heerlijk drankje en later op de avond nog eens gezellig op het terras gezeten. De omgeving is rustig maar waanzinnig mooi. Gewoon een echte aanrader.