Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Moeder Magdalenastraat 13A, 6109 RC |
Website | Camping de Maashoeve |
Social media | Facebook, Instagram |
Camping de Maashoeve
Prachtige adult camping, waar je je meteen thuis voelt ..
We waren de hele maand augustus op deze adult camping !!
We hadden een XL comfort plaats .. heerlijk met afvoer en water
De caravan word door Frits op de plek gezet, even wennen met inruimen, maar dat beviel goed
Het sanitair was super en werd goed schoongemaakt
Elke dag kwam de eigenaresse onze honden een koekje brengen, nou dat werd op prijs gesteld 😆
Heerlijke wandel plekken rond de hele camping
Ze konden zwemmen aan de overkant van de camping, ijssalon op loopafstand ..
Brasserie op loopafstand ..
We hebben enorm genoten samen met onze honden
Frits en Jolanda Dankjulliewel voor alles en we wensen jullie een goeie winter toe ..
Ennnn tot volgend jaar want we hebben meteen maar weer geboekt voor volgend jaar
Zeer vriendelijke ontvangst door de open en uiterst toegankelijke eigenaren. Je voelt je hier meteen welkom en het voelt direct goed.
Een prachtige, zeer goed onderhouden camping, ideaal voor rustzoekers. De ruime, eigen plaatsen zijn netjes met heggen afgebakend en voorzien van grind. Het sanitair is zeer schoon en goed verzorgd.
Een bijzonder pluspunt is dat de eigenaar je caravan persoonlijk naar de plek brengt en deze ook weer ophaalt. De auto's kunnen op een aparte, gereserveerde parkeerplaats worden gestald.
Deze mensen verstaan hun vak! Complimenten voor de manier waarop alles tot in de puntjes is verzorgd.
Wij bevelen deze camping van harte aan. Alle lof voor de eigenaren!
Fantastische fijne camping voor rustzoekers, prima omgeving om te ontspannen in elke vorm
Wij komen zeker weer terug
Heerlijke camping , ligging echt heel rustig wat goed is voor de 50+ mensen , grote plaats ,aparte en je eigen parkeerplaats , geen auto's op het veld ook niet tijdens aankomst en vertrek mooie fiets omgeving zowel NL, België en Duitsland aangedaan en de boodschappen bij de Jumbo in Echt op 5 km
Ook in de verdere omgeving is een bezoek waard Roermond ,Maastricht .Beek en Maasmechelen
Het was weer heel fijn. We waren er al voor de tweede keer en hebben ons er heel op ons gemak gevoeld.
De vriendelijkheid van het team was geweldig. De service waarbij de caravan met de graafmachine naar de staanplaats wordt gebracht en weer wordt opgehaald, is sensationeel.
De netheid en hygiëne waren weer perfect.