Laagsteprijsgarantie

FenomenaalScore uit 16 reviews

Ruimte

Topvakantie!
Door Jessie op 11-08-2025

We vonden de vakantie voor onze dochter maar ook voor ons als ouders super! Het diner ‘s avonds was erg lekker en we konden echt ontspannen. We zijn heel blij en denken eraan om volgend jaar opnieuw te gaan 😁

Ongekende gastvrijheid - Parel
Door Juul Gesthuizen op 01-08-2025

Met liefde zorgt de familie voor je. Ongekende gastvrijheid. Dit zijn de pareltjes om te bezoeken. Waar alles klopt.

Onvergetelijk verblijf gehad
Door Freek op 14-07-2025

Geweldige week gehad met onze kinderen (5 en 2). Je voelt je er meteen thuis en de eigenaren zijn ongelofelijk attent en lief. Ze staan altijd voor je klaar, bedenken leuke activiteiten en het eten is heerlijk. De omgeving is mooi groen en geeft veel rust. Voor ons was dit de perfecte mix van plezier voor de kinderen en rust voor de ouders.

Top week
Door Marloes op 26-08-2024

Super leuke week gehad. Sander en Marieke en de kinderen zijn ontzettend lief en behulpzaam. Waar het kan doen ze geweldig mee met alle gezelligheid. Tijdens schoolvakanties vol met kinderen. Aansluiting tussen de kinderen ging heel soepel door de kleinschaligheid en activiteiten.

Een 10 met een griffel
Door Marianne Boersma op 30-07-2024

Voor ons een derde keer dat we de Abbaye du Palais bezochten, maar een eerste keer sinds Sander, Marieke en hun kinderen het hebben overgenomen. Wij zijn zelf een gezin met 4 kinderen tussen de 3 en 10 jaar oud. Het was wederom een week genieten! Met veel liefde, gastvrijheid, heerlijk eten, leuke activiteiten waait er een frisse wind en geven Sander en Marieke weer een nieuwe draai aan het concept. Wij hebben weer een week mooie gezins herinneringen gemaakt, met vier kinderen op de achterbank met tranen in hun ogen bij vertrek… Het was al met al genieten. Op naar bezoek nummer 4.

Een 10 met een griffel
Door Remco Mierop op 29-07-2024

Voor ons een derde keer dat we de Abbaye du Palais bezochten, maar een eerste keer sinds Sander, Marieke en hun kinderen het hebben overgenomen. Wij zijn zelf een gezin met 4 kinderen tussen de 3 en 10 jaar oud. Het was wederom een week genieten! Met veel liefde, heerlijk eten, leuke activiteiten en gastvrijheid waait er een frisse wind en geven Sander en Marieke weer een nieuwe draai aan het concept. Wij hebben weer een week mooie gezins herinneringen gemaakt, met vier kinderen op de achterbank met tranen in hun ogen bij vertrek… Het was al met al genieten. Op naar bezoek nummer 4.