Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Dammenseweg 51, 8723 CM |
Camping Coldum
Mini camping met ca 12 omheinde plekken. Vriendelijke en behulpzame eigenaren die de camping sinds 2 jaar runnen. Mooie omgeving om te fietsen. Echt een camping om tot rust te komen met prima sanitair. Water, stroom en afvoer bij de plek. Wat wij als heel bijzonder hebben ervaren: de geweldige hulp van eigenaresse Lyda bij het verzorgen van een opgelopen beenwond door een vallende fiets. Lyda’s verpleegkundige achtergrond, samen met een dochter van een vaste campinggast met een zorgachtergrond, hebben zelfs de wond verzorgd. Wat gaf dat een geruststellend gevoel. Echt betrokken mensen met hun gasten. Toppers.
Wat een heerlijke camping. Voor ons een mini vakantie, maar zou hier prima langer kunnen zitten. De nieuwe eigenaren zijn heel goed bezig om iedereen naar zin te maken en denken aan de gasten. Regelmatig schone handdoekjes bij de wc's en sanitair wordt ook goed bijgehouden. Fijne camping ook met kinderen, alpaca's en bijzondere schapen en skelters, trampoline en speeltoestellen.
Dorp, waar alles zit wat je nodig hebt, is op fietsafstand te bereiken via een rustige weg. Deze camping is een aanrader voor jong en oud!
Leuke, rustige camping, goede uitvalsbasis om Friesland te ontdekken. Heel gastvrije uitbaters. Sanitair is spik&span!
Super vriendelijke ontvangst en ze hadden een prachtig plekje voor ons kleine tentje. Een dikke tien voor de kersverse eigenaren.
Twee blije fietskampeerders op doorreis.
Leuke camping de nieuwe eigenaren zijn vriendelijk en heel enthousiast. Denken mee om je verblijf zo leuk mogelijk te maken en dragen creatieve oplossingen aan. Het sanitair is niet nieuw maar heel schoon en gezellig met geurtje, kaarsje, radio! Zelfs met slecht weer is er een ruimte waar je droog en warm binnen kunt zitten. De hond mag ook mee deze wordt zelfs verwent met een honden snack! Wij komen terug