Laagsteprijsgarantie
VoldoendeScore uit

• BBQ toegestaan

• Fitness

Route de Mielan, 32320

Chateau Le Haget (Glamping)

6.6
VoldoendeScore uit 5 reviews

Heerlijke vakantie gehad
Door Marjo Hofhuis op 07-08-2023

Sinds 20 jaar onze vaste vakantieplek. Ook dit jaar weer genoten! De nieuwe eigenaren zijn druk bezig hun weg te vinden en proberen het iedereen naar de zin te maken. Lekker gegeten in het restaurant. Er is wat werk aan de winkel door verwaarlozing van de afgelopen 2 jaar, maar dat komt goed daar hebben wij alle vertrouwen in. Wij komen zeker terug in 2024!!

Bijzonder
Door Herman Rosenberg op 03-08-2023

Een bijzonder sfeervolle kasteelcamping, maar met een problematische recente geschiedenis. Ooit een bloeiend bedrijf, daarna door twee jaar (21/22) wanbeheer afgegleden. In voorjaar 23 overgenomen door Franse familie die er het beste van probeert te maken. Het mooiste deel vd camping (soort arboretum met zeer grote plaatsen) is weer onderhouden. Er zijn ook blokhutten. Luguber is een afgeschreven nog te renoveren sectie met versleten safaritenten. Sanitair is oud maar bruikbaar. Zwembad fraai. In het kasteel logeren kan ook. En er is een restaurant in partytenten. Al met al sfeervol en echt iets voor mensen die enig gevoel hebben voor historie en bomen (sequioa's!) en een zweem van vergane glorie wel kunnen waarderen. De vraag is hoe dit verdergaat. Houdt men de opgaande lijn vast, of blijkt het toch te zwaar en te duur en geeft men het op.

Vergane glorie: onderhoud echt nodig
Door Pieter op 13-06-2023

Na een eerder bezoek in 2009 was dit bezoek een behoorlijke tegenvaller. 13 jaar later is het gras niet gemaaid, de bomen zijn doorgegroeid, maar niet onderhouden zoals ik op een camping verwacht: met de caravan moeizaam manoevreren door takken en bladeren. Het sanitair is sinds 2009 er niet beter op geworden. En na 18 augustus is de camping dicht en dat veroorzaakt dat vrijwel alle campinggasten eerder vertrekken en de camping half augustus een wat troosteloze aanblik biedt. De plaatsen zijn enorm groot en dat vergroot het gevoel van het alleen- zijn. Voor een paar dagen misschien leuk en rustig, maar na een paar dagen zijn we vertrokken.

Camping bestaat eigenlijk niet meer
Door Elisabeth op 04-06-2023

Camping verkeerd in slechte verwaarloosde staat. Geboekt en telefonisch contact gehad. Bij aankomst, verwaarloosd veld. Sanitair afgesloten en vies.
Misschien zijn de kant en klare tenten goed, maar dan hoop ik dat ze eigen sanitair hebben.

Heel leuk
Door v.tongeren op 10-02-2022

ik kom hier al 7 jaar en het is altijd super leuk aardige medewerkers leuke animatie en rustige camping