Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Neckarstraße 6, D-74862 |
Fortuna Camping am Neckar
Hele ruime plaats hadden we met onze caravan, niet aan de rivier maar die konden we wel zien. Mooie rozen stonden er ook. Schoon en modern sanitair. We moesten helaas eerder weg, kregen een tegoed bon en een zakje broodjes mee, heel lief.
Mooi aangelegd en goed onderhouden camping. Goede wifi. Vriendelijke receptie. Schoon sanitair
de camping is schitterend gelegen aan de Neckar. Het sanitair is super schoon. wij hadden ook nog eens de beschikking over prive sanitair en dat was echt geweldig. vriendelijke mensen bij de receptie. een aanrader!
Mooi gelegen camping direct aan de Neckar.
Alleen de eerste rij heeft mooi uitzicht op de Neckar. Helaas staan daar veel vaste gasten. Wil je aan het water staan dan moet je minimaal een week boeken. Dat was niet onze bedoeling. De vriendelijke dame van de camping heeft echter haar best gedaan om een mooie plek voor ons te vinden. We stonden op de tweede rij dus toch nog redelijk zicht op de Neckar.
In het dorp zijn alle restaurants van maandag tot en met woensdag gesloten. Ook het restaurant op de camping. Zal wel vanwege rijkdom zijn dat dit midden in het hoofdseizoen allemaal kan.
Camping is verder keurig. Wel een beetje lawaai van de doorgaande weg.
Keurige camping gelegen aan de Neckar langs de prachtige burgen route. Mooie kastelen en ruïnes langs de weg. Aardige receptie bemanning en nieuw schoon toiletgebouw. Voorzien van alle faciliteiten. Zelfs aan een babyruimte is gedacht. Restaurant en broodjesservice. Ook een winkel in de receptie ruimte. In dorp nog meerdere eetgelegenheden. In nabijheid van station en bus om een bezoek te kunnen brengen aan het mooie Heidelberg. Kortom een aanrader.