Camping Pineta

We hebben de beste aanbieders voor Camping Pineta voor je op een rij gezet:
- € 479
Camping Polari
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 114
Camping Porton Nature Hideouts
Wasmachine
Adresgegevens | Perojska cesta bb, 52212 |
Camping Pineta
We hadden voor 2 weken een mobilhome gereserveerd via Vacansoleil, 2 volw. en 2 tieners.
De hele vakantie niemand van Vacansoleil gezien, waren helemaal niet aanwezig op deze camping. Er werd tijdens het inchecken totaal geen informatie over de camping gegeven, zelfs geen plattegrond. De mobilhome was verre van schoon, douche, gasfornuis en het bestek waren ronduit vies. Er was wel heerlijk veel ruimte rondom de mobilhome, veel schaduw. Strand is heerlijk dichtbij en plaatsje Fazane op prima loopafstand. Er stonden ligbedden ongebruikt op een leeg veldje een eindje verderop. Wij dachten dat deze voor algemeen gebruik waren en hadden ze bij onze mobilhome gezet. Wij moesten echter bij de afrekening 10 euro per dag, dus 140 euro in totaal hiervoor afrekenen, dit had niemand ons vantevoren verteld, erg slecht.
Mooi uitzicht maar daar is dan ook alles mee gezegd en heb je op meerdere campings daar. Chagrijnige eigenaar en vies en verouderd sanitair.
Ok de camping is geen top luxe resort maar da kan ook niet als je voor 18 euro een plek hebt aan zee en een geweldig uitzicht.
Het sanitair is in sommige gebouwtjes wat verouderd maar dan moet je een paar meter verder lopen dan heb je een gerenoveerde toilet/ douche.
Iedere dag verse broodjes en winkel.
Wij stonden op het veld bij de speeltuin recht aan zee 5m!!!.het is nu 23 juni en nu al aardig vol dus ik kan me voorstellen dat het in juli en augustus wel heel druk kan zijn hier.maar wij hebben een topweek hier!!!!!

Camping Pineta
Wij verbleven in een moderne, netjes ingerichte en schone stacaravan die bij verschillende reisorganisaties is te boeken. De rest van de camping ( mn sanitair) kunnen we daarom niet beoordelen. Ligging van de caravans is rustig en vrijwel direct aan het strand. Strand heeft weinig tot geen faciliteiten, voor ons geen enkel bezwaar. Fazana, leuk stadje met restaurants, ligt op 10 minuten lopen. Naseizoen is lekker rustig, geen toeters en bellen en entertainement, precies waar wij naar gezocht hebben. Aardig personeel, zowel bij receptie van camping als receptie van stacaravans. Kan me voorstellen dat het in het hoogseizoen heel druk is op camping, dus als je daar niet van houdt, ben je hier niet op de goede plek. Maar dat geldt ws voor heel Istrië
De website is geen goede weergave van de werkelijkheid, stinkende rioolputten over het hele terrein, het sanitair is helemaal een drama, douchebakken vol schimmel, toiletdeuren die niet op slot kunnen, begrijp nu waarom er vrijwel alleen Slovenen staan. We hadden 2 weken gereserveerd maar na 1 nacht zijn we vertrokken naar Camping Stoja net buiten Pula
Vanuit druilerig Slovenië hier 6 dagen verzeild geraakt. 1ste rij aan zee op een veld met jonge bomen dus geen schaduw. Zeer ruime plek met waterkraan. Eleckast met centraal sleutelbeheer, wat lastig is bij elecproblemen zoals wij die hadden met onvoorziene en niet zo snel te vinden kortsluiting. Daar kwam de sleutel weer op z'n brommertje. Elec opgelost door een medekampeerder. Het sanitair in onze nabijheid was in een prefabcontainer met 2 wc's en 2 douches aan m en v kant. Douchehok van 80x80 cm met een zielig haakje, badhandoek over de rand van de deur, niet op orde ook niet voor een 2 camping. Voorzieningen als bakker, kiosk en restaurant zijn OK. Fažana ook aardig om te doen. Stevig minpuntje - de (bas)beat die aan komt rollen over zee van Brijuni die start rond 21:00 tot soms 7:00 - 8:00. Investering minder aan Receptie en wat meer aan de sanitaire voorzieningen. We zien het er voorlopig niet van komen. Wat ons betreft als passantencamping op ons lijstje.