Laagsteprijsgarantie

200 route de Générarques, 30140

Le Pradal

7.7
GoedScore uit 7 reviews

Mooie, rustige camping, zeker de moeite waard
Door Lian op 14-08-2023

Wij hebben bijna 3 weken op camping le Pradal gestaan. Het is een prima camping, hele vriendelijke eigenaren, vriendelijke ontvangst. Een mooi zwembad, rivier die vlak achter de camping loopt en waarin je lekker kon zwemmen, vissen, dammen bouwen. Sanitair was heel schoon. Op loopafstand van Anduze. Op maandagavond is er bingo en op woensdag muziek. Verder geen animatie, dus voor mensen (met kinderen) die het prettig vinden om hun vakantie zelf in te delen ideaal. Ons verbaasde het enorm dat de camping lang niet vol stond. Wij vinden de camping een aanrader.

Bijzonder zwembad
Door Vogelzang op 05-08-2023

Wij werden vriendelijk ontvangen door de eigenaar. We konden kiezen, onder de bomen [deze waren goedkoper] of in de zon. Gekozen voor de zon. Het sanitair was goed met een aantekening dat het warme douchewater niet constant was. Ook het afwaswater was erg lauw. Het zwembad, groot en heerlijk. Wifi, jammer dat er geen bereik over de camping is, alleen een wifi point. De omgeving heeft veel te bieden.

Top camping
Door Anoniem op 24-07-2023

Erg mooie camping met grote plekken. Op loopafstand van Anduze, met leuke terrasjes. Genoeg te doen in de omgeving

Fraaie, parkachtige camping
Door Henk op 15-05-2023

Uiterst vriendelijk ontvangst.
Hygiëne, aantal douches en toiletten dik in orde.
Mooie plaatsen. Er zijn twee toegangen tot de rivier. De rivier is vanaf de camping nauwelijks zichtbaar.
Voor de liefhebber van stilte en fraai vergezicht, raad ik aan deze camping links te laten liggen

Mooie camping op loopafstand van leuk frans dorpje
Door Nancy Diddens op 19-08-2022

Deze camping voldoet eigenlijk bijna aan alle eisen die veel kampeerders willen; grote schaduwrijke plaatsen, aan een leuke rivier, met zwembad ( zonder glijbaan), lekker restaurantje met streekgerechten, op loopafstand van een superleuk frans dorpje Anduze ( als je door de rivier gaat ben je er te voet in 10 minuten) mix van fransen en nederlanders met kinderen en pubers.
Wij snappen dan ook niet dat de camping totaal niet vol stond, toen wij vertrokken op 17 augustus was de camping nagenoeg leeg. Zo jammer, deze camping heeft veel potentie.
Als ik een minpunt moet noemen is dat er gepoetst wordt met de franse slag, 1 vrouw die het hele sanitair poetst met 1 doekje. Ieks! Maar omdat er weinig kampeerders waren, was het sanitair bij ons verblijf redelijk schoon.
Kortom; prima camping op mooie locatie maar niet bekend bij het grote publiek.

Leuke niet te grote camping
Door C op 11-08-2022

Leuke camping. Veel schaduwrijke plekken. Stond niet vol wat wij wat vreemd vonden. Mooi ruim zwembad. Aan de rivier, waar dit jaar helaas het water erg laag stond.
Goed, schoon sanitair.
Vriendelijke eigenaar. Restaurant met simpele gerechten en leuk terras.
Mix van Fransen en Nederlanders.
Veel gezinnen met tieners, ook wel met jongere kinderen.
Wat door ons werd gemist was een sportveld. Kinderen zijn erg gewend van andere campings dat kinderen hier samenkomen voor een potje voetbal/volleybal. Alle tierners zaten bij hun ouders bij de tent/caravan s avonds op een klein groepje na.
2 x in de week een een activiteit in de avond in de vorm van bingo en een bandje.
Dichtbij Anduze.