Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.9

Over Chantegril

Camping Chantegril bij Liginiac in Frankrijk is een fijne en rustige gezinscamping. Je verblijft hier op ruime plekken met voldoende privacy. Er is een klein zwembad en dagelijks wordt er een activiteit georganiseerd. In de omgeving zijn mountainbikeroutes, ga zwemmen bij het meer in de buurt of ontdek de Franse dorpjes.

Vakantiegangers zijn dol op Chantegril vanwege de gastvrijheid en de persoonlijke aandacht van de eigenaren. Ze waarderen de hondvriendelijkheid en de wekelijkse spareribs avond die als erg gezellig en goed verzorgd wordt beschouwd. De camping blinkt uit in netheid, met name de douches en toiletten worden geprezen om hun properheid. De staanplaatsen, omgeven door natuurlijke groene afscheidingen, samen met de locatie vlakbij een dorpje en een prachtig meer, maken het een aantrekkelijke plek. Bovendien is Chantegril een hit bij gezinnen, met veel kindvriendelijke faciliteiten en activiteiten voor een breed scala aan leeftijden. Het is een uitnodigende plek voor iedereen die van gezelligheid houdt zonder de drukte van massale groepen.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Chantegril, 1, 19160

Chantegril

9.9
FenomenaalScore uit 8 reviews

Heerlijk genoten en super schoon
Door Marielle Turk op 30-07-2025

De camping ligt in een klein dorp en je moet even rijden om activiteiten te doen, maar die zijn er zeker wel te vinden binnen 30 minuten rijden van de camping. De camping is gezellig ingericht, super schoon, er is een gezellige bar en een apart zwembad voor de ukkies. De eigenaren zijn altijd bereid om je te helpen of je te voorzien van informatie. En in het voorseizoen worden er 's avonds allerlei spelletjes gedaan met de campinggasten. Vergeet niet te vragen naar de kaart voor een autoroute, die is zeker de moeite waard en neem je zwemspullen voor de zekerheid mee. Het was een super fijn verblijf en we komen zeker nog een keer langs.

Geweldig!!
Door Marjolein Timmerman op 03-07-2025

Geweldige mooie kleine rustige gezellige charme camping met nederlandse eigenaren die er alles aan doen om het iedereen naar de zin te maken. Als je wil is er tussen 17-18 uur een borreluurtje zodat je de gezelligheid kunt ervaren. Mooie grote plekken en mooi schoon sanitair! Overdag heerlijk weer en in de nachten lekker fris zodat je lekker kan slapen.
We gaan nooit 2 x naar dezelfde camping maar hier komen we mogelijk wel terug! Bedankt Johan en Carla!!
Groet van Albert (Herman) en Marjolein

Fantastisch, wij gaan zeker nog een keer terug.
Door Stefan, Yvonne & Bambou op 21-08-2023

Wij zijn hier een paar dagen geweest en wat direct opvalt is hoe gastvrij de eigenaren zijn, ze denken met je mee welke standplaats voor jou het meest geschikt is en welke activiteiten er mogelijk zijn en voor ons niet onbelangrijk deze camping is erg hondvriendelijk. Wij hebben deelgenomen aan de wekelijkse spareribs avond, deze was erg gezellig en zeer goed verzorgd. Verder is de camping is erg goed verzorgd met name de douches en toiletten zijn erg proper.

Gezellig en Sfeervolle camping!
Door Fam. Meijer op 01-08-2023

Wij zijn al meerdere jaren op Chantegril geweest. De eerste keer waren onze kinderen nog heel klein, nu inmiddels 16 en bijna 21. De camping is uitnodigend voor iedereen wat van gezelligheid houd, maar niet van massale groepen. Zeer schoon, goed onderhouden en knus. Staanplaatsen met mooie natuuurlijke groene afscheidingen. Op loopafstand van de dorpje en dichtbij een prachtige meer met mooie strandjes. In de omgeving valt genoeg te ondernemen. Hou jij van een culinaire vakantie, er zijn geweldige restaurants in de buurt.

Fantastische camping
Door Hanneke op 31-07-2023

Hele mooie camping!! Zeer veel kinderen tot ongeveer 10 jaar aanwezig. Mooie grote plaatsen en alles top onderhouden. Het sanitair is super schoon en de eigenaren doen er alles aan om het de campinggasten naar de zin te maken.

Gezellige sfeervolle camping in prachtige omgeving
Door Liesbeth op 14-08-2022

Fijne sfeervolle camping, zeer ruime plekken zodat je altijd kan kiezen of je in de zon of schaduw wil zitten. Er zijn vooral gezinnen met kinderen tot ca 12 jr. Regelmatig worden leuke originele activiteiten georganiseerd voor zowel kinderen als het hele gezin. Het smokkelspel in het eigen bos was fantastisch! Zwembad is wat klein, maar op 10min rijden is een fijn zwemmeer met een water hindernisbaan(tje). Sanitair is erg schoon, modern en ruim opgezet. Vers brood in de ochtend, helaas geen restaurant maar wel 3x per week frites en regelmatig pizza of kip avonden waarbij je met de hele camping in lange tafels samen kan eten. Omgeving is prachtig, een week was te kort. De camping heeft een eigen app met veel info over omgeving en activiteiten op de camping. Ook ideaal: een speciale app voor wandelingen en fietstochten die je mbv GPS kan doen, sommige ook vanuit de camping. Erg vriendelijke eigenaren en gezellige actieve campinggasten.