Laagsteprijsgarantie

Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Over Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Ontdek het charmante Bilderberg Parkhotel Rotterdam, een oase van rust middenin het bruisende hart van Rotterdam. Omringd door het groen van het Museumpark en op steenworp afstand van zowel het centrum als het Centraal Station, biedt dit hotel de perfecte mix van natuur en stadsleven. Ideaal voor wie de dynamiek van de stad wil ervaren zonder in te boeten op ontspanning.

De ligging

Bilderberg Parkhotel Rotterdam geniet van een vredige ligging nabij het centrum, omgeven door het groen van het Museumpark. Het stadscentrum en het centraal station van Rotterdam liggen op slechts ongeveer 1 km afstand, wat het hotel een ideale uitvalsbasis maakt voor het verkennen van de stad. Openbaar vervoer is binnen enkele minuten te voet bereikbaar, waardoor alle bezienswaardigheden van Rotterdam gemakkelijk toegankelijk zijn. De luchthaven van Rotterdam is slechts 8 km van het hotel verwijderd, wat neerkomt op een korte rit van ongeveer 20 minuten.

Bilderberg Parkhotel Rotterdam biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten om het verblijf van vakantiegangers zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel telt 2 suites, 26 eenpersoons- en 84 tweepersoonskamers verdeeld over 14 verdiepingen, alle toegankelijk met een lift. De receptie is bemand met meertalig personeel dat klaarstaat om te helpen bij het in- en uitchecken. Voorzieningen zoals Wi-Fi, een bagagedepot, een kluis en een wisselkantoor dragen bij aan een zorgeloos verblijf. Voor ontspanning biedt het hotel een tuin en voor de actievelingen zijn er fietsverhuurmogelijkheden. Parkeren is geen probleem dankzij de aanwezige garage en parkeerplaats. Daarnaast is er een 24-uurs beveiligingsdienst, roomservice, een wasservice en een businesscenter voor zakelijke behoeften.

Bilderberg Parkhotel Rotterdam verwelkomt vakantiegangers in zijn niet-rokers restaurant, koffiehuis en bar, waar een scala aan culinaire ervaringen wacht. Van een uitgebreid buffet bij het ontbijt tot à-la-cartegerechten bij het diner, er is voor elk wat wils. Speciale dieetwensen en kindermenu's worden op aanvraag bereid, en het hotel biedt ook speciale menu's aan om aan alle voorkeuren tegemoet te komen.

Bilderberg Parkhotel Rotterdam is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt over faciliteiten voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit. Het accepteren van huisdieren, de dresscode in de restaurants en de betalingsmethoden kunnen variëren, dus het is aan te raden dit vooraf te controleren. De meest gangbare creditcards zoals American Express, Visa, Diners Club en MasterCard worden geaccepteerd. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

Westersingel 70, 3015 LB

Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Diefstal uit hotelkamer
Door N. op 08-05-2024

Tijdens ons verblijf zijn wij de stad ingegaan en is er tijdens onze afwezigheid op de kamer een bedrag van 500 euro uit mijn handtas gestolen. Wij dachten deze tas met een fijn gevoel achter te laten op onze hotelkamer. Toen wij terugkwamen zagen wij de deur van onze hotelkamer open staan en dat de schoonmaakster bezig was met de schoonmaak van onze kamer. In dit tijdsbestek is er dus of door de schoonmaakster of door nalatigheid van deze persoon door de kamer onbeheerd achter te laten staan, mijn handtas leeggeplunderd. Uiteraard wordt de schoonmaakster de hand boven het hoofd gehouden en zien wij niets meer terug van dit bedrag. Ons vertrouwen in het hotel in hierdoor totaal geschaad. Dit is een flinke domper geweest op ons verblijf. De hotelkamer moet een plek van veiligheid zijn en waar je met vertrouwen je spullen achter kunt laten, blijkbaar gaat dit niet op voor het Bilderberg Parkhotel. Voor ons zeker, zeker geen tweede keer.