Laagste prijsgarantie

• Treinstation: 5300m

15-01 Nieuwe Twentseweg 15-01, 7447 PM

9.8FenomenaalScore uit 15 reviews

Ruimte

Een paar heerlijke dagen gehad.
Door Bert van der Linden op 15-09-2024

Afgelopen week een midweek in huisje Nellies. Een mooie omgeving, rust, ruimte en de gastvrijheid van de eigenaren maakten er een paar heerlijke dagen van. Heel fijn ingericht huisje, door de grote ramen voor en achter valt er veel licht naar binnen en wordt de omgeving bij de kamers betrokken.
Ruim voldoende middelen aanwezig om je eigen potje te koken waarbij je gebruik mag maken van de moestuin. En voor wie uit eten wil is "Tante Stoof" 5 minuten lopen.

Aanrader!
Door anja op 29-12-2023

Voor de tweede keer een week doorgebracht in de Heuvelrug. Aan alles is gedacht, wat het verblijf erg comfortabel maskt. De ligging is perfect om er op uit te trekken en de Sallandse Heuvelrug te verkennen. De eigenaren zijn erg aardig en behulpzaam.

Een bijzonder vakantieverblijf in alle opzichten!
Door Hans Adamse op 09-10-2023

Bijzonder vakantiehuis, gezellig en comfortabel ingericht. Mooi uitzicht. Bijzonder aardige eigenaren van het vakantieparkje. Mooie omgeving. Leuke extra's, zoals een moestuin en eieren, die gratis gebruikt konden worden.
We hebben het erg naar ons zin gehad en zijn lekker uitgerust. Alle reden om nogmaals hier te komen!

Tot rust gekomen
Door pea op 07-10-2023

Wat een mooie locatie! De rust en privacy heeft ons erg goed gedaan. We voelden ons erg welkom met een verse bos bloemen op tafel en een flesje wijn. Ook de inrichting was erg smaakvol met goedzittend meubilair. Zodat met slecht weer,binnen blijven zeker geen straf hoeft te zijn.
Ook wij komen zeker eens terug!

Fantastisch
Door Francisca op 28-07-2023

Fantastische plek. Hartelijk welkom.
De moestuin, de mooie huisjes, de omgeving zijn een aanrader. Zelfs met regen hebben wij ons prima vermaakt.
Een pareltje!

Fantastisch
Door Tonnie op 07-07-2023

Heerlijke rustige plek. Met eigen moestuin, waarvan je mag gebruiken. Zijn er al verschillende keren geweest, in verschillende seizoenen. Anders, maar altijd mooi. Heel fijn huisje, onze honden gaan altijd mee. Wandel- en fietsroutes in de buurt. Warm welkom en niets is teveel . Een aanrader, we gaan ieder jaar zeker een keer.