Monte Dourado

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Hotelkluis
E-mailadres | |
Adresgegevens | 1 Tucana Lda. Apartado 208, P-8401-903 |
Website |
Monte Dourado
Mooi en erg luxe appartement in een leuk dorpje.
Klimmetje `s avonds vanuit het dorp naar het appartement is goed voor de kuiten, maar wel te doen. Gezellige restaurantjes, eten was lekker.
Receptie beperkt open, en bij aankomst niet goed gegaan (receptie al dicht was en die brief hoe de sleutel te krijgen zat niet in de enveloppe). Gelukkig had de oplettende taxichauffeur het door, zodat we uiteindelijk toch erachter kwamen hoe de sleutel te krijgen.
Klein zwembad direct bij het ruime balkon. We konden er bijna zo induiken.
1 minpunt. Kakkerlakken! Het appartement was schoon, echter ze kwamen dus via het riool en het toilet binnen. (2x zat er 1 op de rand van het toilet, onder de bril. Brrrr.) Niet zulke zoals we die ooit eerder op andere vakanties 1 of 2 hadden gezien, maar huge!
Na 6 volle dagen stond de teller op 11.
Schoonmaakster kwam langs met een spray, maar als ze via het riool komen, dan helpt dat niet
Een heerlijk verblijf gehad op Monte dourado. Mooi centraal, maar toch rustig gelegen in de Algarve. Grote ruime appartementen en een fantastische dame aan de receptie. Niets was teveel.
We zaten in een gedeelte met Engelsen die voor een bruiloft kwamen en er een paar dagen vakantie aan vast hadden geknoopt. Wat een hel als die mensen boven, onder en om je heen zitten. Over en weer schreeuwen van balkon naar balkon.
Na een paar dagen een ander appartement gekregen boven zwembad. Nog meer herrie en Engelsen.
Uiteindelijk een priveappartement gehuurd op eigen kosten en daar de laatste 5dagen heerlijk genoten. Dit maakte onze vakantie op het laatste moment nog goed.
Zeer hard bedden en bijna niet op te slapen!

Monte Dourado
Fantastisch in één woord. Ruim, goed ingericht appartement , alles erop en eraan, afwas/wasmachine, tron, broodrooster koffiemachine, waterkoker enz. zelfs de messen waren scherp. Goed tweepersoonsbed, voldoende kastruimte. Gewoon helemaal compleet! De steile straat naar centrum niet aan te raden als je wat slechter ter been bent. Gezellig dorpje met fijn strand. Voldoende eetgelegenheden en op 2km afstand grote Intermarché. Appartement was wel heel gehorig vooral als er Engelsen boven je zitten. Écht een aanrader 👍
Wij waren enorm tevreden , hadden volgens mij ook wel een appartement met het beste uitzicht . Alles is heel schoon , airco is inbegrepen . Wat ook handig is dat je zwembad lakens krijg op de kamer . Goede bedden . Ontzettende goede service , onze afwas machine deed het niet goed . Toen wij terug kwamen van het strand , stond er een geheel nieuwe te draaien met al onze vaat erin , echt super !!! Je zit dicht bij de drukte , maar bij het complex is het heerlijk rustig . Door de goede bouw geen last van buren , erg veel privacy . WiFi was soms iets minder , nou dat is dan werkelijk het enige minpuntje wat ik kan bedenken . inderdaad even klimmen , maar voor ons geen probleem , met kleine kindjes , lijk het mij wel een gesjouw

- € 191
Colina Village
AppartementGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 273
Ponta Grande Vila do Castelo