Laagste prijsgarantie
9.5FenomenaalScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.5

Over Novotel Den Haag World Forum

Ontdek het Novotel Den Haag World Forum, een parel van gemak en comfort. Dit hotel biedt een naadloze ervaring met zijn uitstekende faciliteiten, perfect voor zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger. Met zijn centrale ligging is het de ideale uitvalsbasis om Den Haag te verkennen.

De ligging

Novotel Den Haag World Forum ligt in het hart van Den Haag, vlak bij het centrum en de bruisende miniatuurstad Madurodam. De ligging zorgt voor een perfecte balans tussen stadsleven en rust. Openbaar vervoer vind je op slechts 2 km afstand, waardoor alle bezienswaardigheden van Den Haag gemakkelijk bereikbaar zijn. Voor vakantiegangers die van ver komen, ligt het hotel gunstig ten opzichte van de luchthavens: 40 km van AMSTERDAM AIRPORT Schiphol en slechts 20 km van Rotterdam The Hague Airport.

Novotel Den Haag World Forum blinkt uit met zijn breed scala aan faciliteiten en diensten. Het hotel beschikt over 216 niet-rokerskamers verspreid over 9 verdiepingen, bereikbaar met een lift. De 24-uurs receptie, Wi-Fi, een businesscenter en parkeergelegenheid (tegen betaling) staan tot je beschikking. Voor ontspanning biedt het hotel een fitnesscentrum en sauna, beide tegen betaling, om even helemaal tot rust te komen. De aanwezigheid van een speciale voorziening voor gehandicapten toont de toegankelijkheid van het hotel.

In Novotel Den Haag World Forum is de culinaire ervaring net zo belangrijk als het verblijf zelf. Het hotel heeft een restaurant met airconditioning en kinderstoelen, waar vakantiegangers kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan maaltijden, van een continentaal ontbijtbuffet tot à la carte en menuopties voor het diner. Dieetgerechten, vegetarische gerechten en kindermenu's zijn op aanvraag beschikbaar. Voor een ontspannen sfeer kun je terecht in de bar van het hotel.

In Novotel Den Haag World Forum zijn rolstoeltoegankelijke faciliteiten beschikbaar, wat de mobiliteit voor iedereen vergemakkelijkt. Hoewel het beleid rond huisdieren niet specifiek vermeld wordt, is het belangrijk om vooraf contact op te nemen voor specifieke verzoeken. Wat betreft de betalingsmogelijkheden, het hotel accepteert diverse creditcards waaronder American Express, Visa, Diners Club en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

Johan de Wittlaan 42-44, 2517 JR

9.5FenomenaalScore uit 97 reviews

En ideale stadsvakantie.
Door Jan op 03-05-2023

Novotel Den Haag heeft een ideale ligging, want je kunt op een comfortabele manier zowel Scheveningen als Den Haag centrum bereiken. En dat is echt de moeite waard. Aan het strand van Scheveningen kun je heerlijk uitwaaien. En Den Haag heeft prachtige bezienswaardigheden: het Binnenhof, het Museon en het Eschermuseum. Het verblijf in Novotel vonden wij formidabel: wat een service en alles was zo schoon!. Elke morgen werden we verrast met een heerlijk ontbijt.

Groot hotel met plussen en minnen
Door Michael op 30-07-2020

Het hotel is ideaal gelegen (tramhalte in de buurt) ten opzichte van Scheveningen. (wandeling van ongeveer 20 minuten) Den Haag Centrum met tram/bus binnen een kwartier bereikbaar. Kamers netjes en schoon. Personeel behulpzaam en vriendelijk. Het ontbijt vonden we te karig, met beperkte keuze in vooral brood (geen harde broodjes bijvoorbeeld). Grootste minpunt vonden wij dat er slechts twee liften beschikbaar zijn waardoor je soms erg lang moet wachten (je klimt niet even met de trap naar verdieping 10). Ook bij het inchecken een erg lange rij. Hierdoor vonden wij het easy uitchecken juist een voordeel. De auto parkeerden we veilig in de onderliggende garage (ruim 20 euro per nacht). Op zich een prima verblijf dat aan kwaliteit zou kunnen winnen door een beter ontbijt en betere faciliteiten (meer liften).

Oogt mooi maar voldoet niet aan verwachting
Door Els op 15-12-2019

Mooi hotel, zeer gunstige ligging voor een bezoek aan world forum voorstelling. Kamers zijn modern maar veel te gehorig, halve nacht wakker door geluid overburen, volgende ochtend geradbraakt ipv uitgerust. Hiervan hebben we melding gemaakt bij receptie, reactie was dat ze het vervelend vonden maar verder doen ze geen enkele moeite om nog op enige wijze wat te compenseren, erg teleurstellend. Douche oogt wel netjes maar douchekop is niet tijdig ontkalkt dus vrijwel geen straal. Bed (tweepersoons) vonden wij wat klein en erg harde matras.

Goed voor een citytrip!
Door Jet op 11-01-2019

Overnachting met mijn 3 dochter tijdens de musical The Lion King. Met openbaar vervoer een prima afstand en Den Haag mooi de toerist uitgehangen. Prima Hotel, schoon en netjes , voor een goede prijs!

Twijfel
Door D Peters-Meurkes op 30-10-2018

Mooi hotel. We hadden mooi uitzicht, op de 12de verdieping.
1 klein minpuntje over het ontbijt, zodra we voor de 2de keer gingen lopen, was de tafel, helemaal leeg, terwijl we er nog thee hadden staan. En tijdens het ontbijt, werden gewoon al dingen van de tafel gehaald, ik zou zeggen, wacht even, totdat de mensen klaar zijn met het eten.

Nooit weer!!
Door Lonky op 23-09-2018

De ligging qua Scheveningen en Den Haag centrum is goed!
Ontbijt is te duur (€19,50) p.p. Kamers verouderd, klein, Kamer was niet netjes afgewerkt, zaten vlekken op de muren, oude airco, douchekop was niet goed, geen goede afbuiging in de badkamer. Voor de prijs die je betaald voor deze kamer hadden wij zeker meer verwacht. Volgende keer wordt het voor ons geen Novotel meer!! Check-out was zeer onpersoonlijk, de sleutels moest je deponeren in een kistje.