Laagsteprijsgarantie

Bastion Rotterdam Brielle Europoort

Over Bastion Rotterdam Brielle Europoort

Ontdek de perfecte uitvalsbasis voor je avonturen rond Brielle bij Bastion Rotterdam Brielle Europoort! Dit hotel biedt een warm welkom met zijn moderne faciliteiten en uitstekende service. Of je nu komt voor zakelijke bijeenkomsten of leisure, hier vind je comfort en gemak.

De ligging

Bastion Rotterdam Brielle Europoort ligt strategisch in Brielle, een charmant stadje vol geschiedenis en cultuur. De ideale ligging biedt gemakkelijke toegang tot de bruisende stad Rotterdam en de schilderachtige omgeving. Voor vakantiegangers die op zoek zijn naar sightseeing opties, biedt de omgeving van Brielle talloze mogelijkheden. Reizen is een fluitje van een cent dankzij de nabijheid van Rotterdam The Hague Airport, slechts 34,4 km verwijderd, en het treinstation Delft op 36,6 km afstand.

Bastion Rotterdam Brielle Europoort verwelkomt vakantiegangers met 151 comfortabel ingerichte kamers en een scala aan faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met een 24-uurs receptie staat ons vriendelijke personeel altijd klaar om te helpen. Ontspannen doe je met onze gratis WiFi of maak gebruik van de bagageruimte en vending machines voor snacks en drankjes op elk uur van de dag. Voor meer gemak bieden we een was- en strijkservice. Hoewel een parkeerplaats op basis van beschikbaarheid tegen betaling is, zorgt de nabijheid van gratis parkeermogelijkheden ervoor dat je reis zorgeloos is. Ontspan in ons restaurant of aan de bar na een drukke dag.

In Bastion Rotterdam Brielle Europoort begin je de dag goed met een keuze uit ons ontbijtaanbod. Voor vakantiegangers die flexibiliteit waarderen, bieden we ook de optie om zonder maaltijden te boeken, zodat je de lokale delicatessen op eigen gelegenheid kunt verkennen. Ons restaurant en de gezellige bar zijn de perfecte plekken om te ontspannen na een dag vol avonturen.

Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar, wat zorgt voor een probleemloos verblijf voor iedereen. Voor degenen die per auto reizen, is parkeergelegenheid beschikbaar tegen betaling. Alle gebruikelijke creditcards, waaronder American Express, Visa en MasterCard, worden geaccepteerd, wat zorgt voor gemak bij het afhandelen van de rekening. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Amer 1, 3232 HA

Bastion Rotterdam Brielle Europoort

Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?