Over Duinlust
Ontdek de perfecte uitvalsbasis voor strandliefhebbers bij Duinlust, ideaal gelegen direct aan het schitterende strand van Domburg. Dit unieke hotel biedt de ideale combinatie van ontspanning aan de kust en comfort. Met zijn vriendelijke personeel, moderne faciliteiten en de nabijheid van het strand belooft Duinlust een onvergetelijk verblijf.
De ligging
Duinlust ligt in het pittoreske Domburg, een parel aan de Nederlandse kustlijn, direct aan het strand. Deze locatie is perfect voor wie houdt van zon, zee en strand. Het centrum van Domburg is gemakkelijk te voet bereikbaar en biedt diverse winkeltjes, restaurantjes en terrasjes. Voor natuurliefhebbers zijn er in de omgeving tal van fiets- en wandelroutes. De historische stad Middelburg, met zijn vele bezienswaardigheden, ligt op slechts 15 kilometer afstand en is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. De afstand tot de dichtstbijzijnde luchthaven bedraagt ongeveer 100 kilometer, wat zorgt voor een vlotte aankomst en vertrek.
Duinlust staat garant voor een comfortabel verblijf met een breed scala aan faciliteiten. Het hotel beschikt over een sfeervolle receptie waar het behulpzame personeel klaarstaat voor alle vragen. Voor vakantiegangers die met de auto komen, is er parkeergelegenheid beschikbaar. Het hotel biedt tevens diverse gemakken zoals Wi-Fi toegang, een bagagedepot en medische dienst. Er is ook gedacht aan de veiligheid met aanwezige rookmelders. Voor de liefhebbers van lezen, biedt Duinlust dagelijks een gratis dagblad. Hoewel Duinlust niet specifiek zwembadfaciliteiten benoemt, nodigt het nabijgelegen strand vakantiegangers uit voor waterpret en ontspanning.
Bij Duinlust kunnen vakantiegangers genieten van culinaire hoogstandjes in het restaurant en ontspannen met een drankje in de bar. Het hotel serveert dagelijks een voedzaam ontbijt om de dag goed te beginnen. Voor degenen met specifieke dieetwensen biedt Duinlust dieetgerechten en kindermenu's op aanvraag. Daarnaast zijn er speciale menu's beschikbaar, wat zorgt voor een gevarieerd culinair aanbod passend bij alle voorkeuren.
Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Duinlust geeft graag meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Badhuisweg 28, 4357 AV |
Duinlust
Ondanks een mail van de eigenaar dat het parkeren gratis was bij de overnachtingen, moesten we tóch afrekenen afgelopen oktober. Niet leuk, maar omdat de locatie van dit (gedateerde hotel) goed was en er een mooie aanbieding voorbij kwam nu toch weer gereserveerd. Toen we alle 3 onze kinderen en honden hadden ondergebracht, trok hotel Duinlust na bevestiging en onze aanbetaling zn keutel in. Enkel omdat we een extra vraag stelden over parkeren. Hij zei: "Dit kost ons te veel geld en tijd, we trekken de reservering in". Nu écht klaar mee.
Handig om te weten: de 3 persoonskamer is voor oude mensen en kleine kinderen lastig bereikbaar ivm veel steile trappen.