Laagsteprijsgarantie
6.9
VoldoendeScore uit

Van der Valk Breukelen

Over Van der Valk Breukelen

Bij Van der Valk Breukelen voel je de vakantiekriebel al meteen! Dit stralende hotel ligt aan de Neder-Rijn en biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen uitje. Van een warm welkom tot gezellige faciliteiten, hier wil je echt je koffertje pakken en genieten. Beleef het zelf en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze ideale plek!

De ligging

Van der Valk Breukelen vind je aan de rand van het charmante dorpje Breukelen, vlakbij Utrecht. Het ligt perfect voor een dagje uit of korte break. Met de snelweg ben je zo in de stad, de natuur of aan het water. Het hotel zelf ligt op een rustige plek, omgeven door groene uitzichten, wat meteen een ontspannen sfeer geeft.

Je voelt je hier meteen thuis wanneer je binnenstapt. Het hotel straalt gezelligheid uit en biedt comfortabele kamers met moderne faciliteiten. Of je nu op zoek bent naar rust of gezelligheid, alles is er. Je geniet van een mooi zwembad, een fietsverhuur, en een restaurant dat je de hele dag doorverwent. Het personeel maakt je verblijf extra fijn, ze staan klaar met tips en een vriendelijk woord.

Bij Van der Valk Breukelen zit je lekker! Er is een knus restaurant met een uitgebreide menukaart waar je ’s ochtends verse broodjes haalt voor een goed begin. ’s Avonds proef je verrassende gerechten, klaar gemaakt met verse ingrediënten. Wil je iets kleins of juist uitgebreid tafelen? Alles is mogelijk, en de sfeer is ontspannen en gastvrij.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen afhankelijk van het seizoen of het weer gesloten zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent, zodat je zonder verrassingen op vakantie gaat en volop kunt genieten.

• Airconditioning

Toch geen 4- ster helaas
Door Sylvia Brookman
Zoover Ontdekker
op 28-06-2026

Helaas zowel op zaterdagochtend als op zondagochtend een koude douche, niet echt fijn. In het restaurant zijn niet alle obers op de hoogte van de kaart voor de kleine trek. Onze ober vertelde dat er maar één formaat schnitzel zou zijn en dat de vermelding op de kleine kaart waarschijnlijk een fout was, bkeek achteraf niet xo te zijn. De eerste avond konden wij een karaf water bestellen (gratis) de 2e avond bestelden wij wederom een karaf water en kregen wij een fles Spa blauw (€7,25). Uiteraard wezen wij de ober op het feit dat wij om een karaf kraanwater hadden gevraagd en grn Soa blau., Hij bevestigde dat dit de karaf water was, helaas stond er wel ern bedrag van maar liefst €7,25 voor het water op de rekening. Dit soort dingen mogen niet gebeuren bij een vsn der Valk hotel waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Overigens was de kamer prima en het ontbijt was top.

Niet voor herhaling vatbaar
Door Johannes op 25-08-2022

Het viel ons tegen in vergelijking met andere vd valk hotels
Kamer was voor de helft maar schoongemaakt - geen schone handdoeken (dit werd gelukkig wel snel opgelost )
Voor het zwembad moest je reserveren (geen probleem) alleen het zwembad is te klein voor het aantal personen wat er in kon
We zijn hier nu een keer geweest maar voor ons geen tweede keer meer.

Prima hotel, echter zijn wij beter gewend van vd V
Door Vis op 08-05-2022

Fijne centrale ligging, goed eten. Goede bedden.
Bij aankomst kamer lag er een champagneglas in stukjes op de grond, werd direct opgeruimd. Afwerking kamer niet zo netjes. Tv deed 't pas na stekker er in en eruit te hebben gehaald. Nespresso apparaat deed 't niet. Diner was goed, echter bediening heeft nog veel te leren. Ik had een triffle besteld, de bediening zette het neer en zei: hier u ijs.
Wij gaan naar veel vd Valk hotels en zijn echt fan. Breukelen was wel minder.

Deze keer met minpuntjes. Verder prima hotel
Door M op 01-03-2022

Ideale uitvalbasis voor dagje A'dam. 20 minuutjes met trein. Diner en ontbijt goed.
Minpuntje, raam kamer was aan buitenkant bedekt met zwart plastic vanwege onderhoud. Opendoen voor frisse lucht had ook weinig zin. Dit was ons van te voren niet medegedeeld. En smorgensvroeg om 8.30u de schilder voor het raam. Opmerking gemaakt bij receptie en die gaven alleen aan dat dat vervelend was en ze het aan haar collega zou doorgeven. Geen service in mijn ogen. Welness konden we niet meer boeken, zat vol. Later bleek door een grote groep jongeren uit de omgeving. Klopt in mijn ogen ook niet als betalende gast.