Laagsteprijsgarantie

Forthaarsweg 7, 7451 JS

Hoog Holten

8.6
FantastischScore uit 2 reviews

fantastische plek voor een verblijf
Door Hans op 30-08-2025

Een heerlijke plek om te verblijven. Mooie kamer, mooie omgeving, heerlijk gedineerd, alleen maar vriendelijk personeel. We hebben het echt naar ons zin gehad en komen zeker nog een keer terug.
Paar opmerkingen/tips:
-We hadden een kamer voor minder valide mensen. De toilet had wel aan beide zijden steunen, Maar het was voor mijn vrouw niet mogelijk om bij de toilet te staan omdat er steunen aan de wand ontbraken.
-Ik had bij de reservering aangegeven dat er niet schoongemaakt hoefde te worden, spaart weer een boom uit. De eerste ochtend werd er al vroeg aan de deur geklopt voor de schoonmaak, terwijl mijn vrouw nog op bed lag.
-Ontbijt was prima, maar wel basic. Ik had egelet op het heerlijke diner iets meer van verwacht.
-apart vond ik dat je bij het ontbijt niet zelf koffie kan halen. Dat moet je aan de bediening vragen. Het lijkt mij dat het zowel voor de bediening als de bezoekers prettiger is als het qua koffie zelfbediening is.

Genoten van het (kerst)hotel met helaas minpunten
Door Evelien op 15-01-2023

Voor de tweede keer logeren bij Hotel Hoog Holten. Nu tussen Kerst en Oud en Nieuw met hotel volledig in Kerstversiering. Het mooiste Kersthotel van Nederland en ook nog super gelegen.
Een sterrenwaardig restaurant. Alleen in december loop ik regelmatig tegen het probleem aan van mijn kaneel overgevoeligheid/allergie. Het wordt bijna in elk gerecht toegevoegd. Dit bij binnenkomst in het restaurant direct aangegeven. De eerste avond kreeg ik bij het hoofdgerecht alsnog het verkeerde bord. Werd pas aangegeven toen ik mijn bord al bijna leeg had. Tweede avond helaas is er ook geen gehoor aangegeven. Met als gevolg het nieuwe jaar ziek in moeten gaan. Je verwacht van een JRE restaurant dat met allergieën meldingen goed wordt omgegaan. Ook nog achteraf hier een opmerking over gemaakt. Geen enkele reactie terug gekregen. Jammer! Wellicht blijft het bij deze tweede keer.