Over De Blekkenhorst
Bij De Blekkenhorst word je wakker met stralende zon en frisse zeelucht. Dit gezellige vakantieadres, vlakbij het strand en de natuur, brengt jouw vakantiekriebel meteen op scherp. Stel je voor: je draait je om, geniet van de warme zon op je huid en plant je eerste wandeling langs de Zeeuwse kust. Dit wil je vooral meemaken!
De ligging
De Blekkenhorst ligt in Zeeland, vlakbij het strand en de duinen. Je rijdt er makkelijk naartoe vanuit Nederland en België, en je bent snel in een relaxte vakantiesfeer. Vanuit het huis loop je zo het zand of de duinen in en ontdek je de mooie omgeving. Fietsen, wandelen of gewoon genieten van het uitzicht, hier begint je ontspanning al voordat je je koffers hebt uitgepakt.
Wanneer je bij De Blekkenhorst bent, voel je je meteen thuis. Het knusse vakantiehuis straalt rust en gezelligheid uit. Je slaapt in comfortabele kamers en kunt genieten van de verzorgde tuin. De faciliteiten zorgen dat je je vakantie compleet maakt: er is een gezellige loungeshoek, een terras om buiten te ontbijten, en genoeg ruimte om te relaxen na een dag aan zee of in de natuur. Het huis ademt een warme, ongedwongen sfeer die je meteen uitnodigt tot ontspannen genieten.
Bij De Blekkenhorst voel je je vrij om je eigen gang te gaan met ontbijt en tafelen. Verse broodjes en lokaal beleg zorgen voor een goed begin van de dag, en je kookt of dineert wanneer jij dat wil. In de omgeving vind je gezellige restaurants en terrasjes, perfect voor een ontspannen lunch of diner met uitzicht op de zee. Over het algemeen is er genoeg keus voor ieder wat wils, waardoor je je vakantie in eigen stijl invult.
De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting. Zo weet je precies waar je aan toe bent en ga je goed voorbereid op pad. Al met al is het een fijne plek om herinneringen te maken en te genieten van een ontspannen vakantie.
Adresgegevens | Nienenhoek 8, 7683 SC |
De Blekkenhorst
Afgelopen pinksterweekend huisje gehuurd. Bij binnenkomst hing er een zeer sterke geur en was het nog erg vies. Het leek alsof het huisje al lang niet was schoongemaakt. Het allerergste waren de muizenkeutels op het matras. Erg vies.
Beddengoed was niet volledig geleverd. Kwamen we pas laat in de avond achter. Eigenaar aan de telefoon was niet vriendelijk en behulpzaam. Uiteindelijk wordt het door 2 vriendelijke medewerkers alsnog gebracht.
Geen oplossing vanuit de eigenaar geboden voor probleem en viezigheid van de muizenkeutels. Geen aanrader deze camping
We hebben enorm genoten van ons verblijf. De camping was niet heel druk dus we konden lekker van de rust genieten. Ook in het zwembad met het warme weer. De camping is heeft een beetje achterstallig onderhoud.
Een fijne camping met grote staanplaatsen omringd door veel groen.
Maar het fijnst is wel het ruime privesanitair.
Den Ham is een erg gezellig dorp met leuke horeca een paar goede bakkers en twee supermarkten.
Vanaf de camping kun je prachtige fiets- en wandeltochten ondernemen door het mooie Twentse landsschap.
Kortom wij hebben het zeer goed naar onze zin gehad en raden de Blekkenhorst ten zeerste aan.
De ligging van de camping is erg mooi, mooie omgeving, ver genoeg weg van de dagelijkse beslommeringen.
Eén van de eigenaren is vorig jaar ziek geworden, wat natuurlijk erg triest is, maar helaas heeft het wel zijn weerslag op de camping. Eerst krijg je een mail dat je je caravan niet meer mag verplaatsen voor een half jaar, vervelend wellicht, maar gezien de omstandigheden nog wel te begrijpen.
Niet veel daarachteraan, krijg je een mailtje (lijkt wel van een analfabeet), waarin wordt aangegeven dat ook het verkopen van de caravan hieronder valt.
Je zou zeggen dat als je zoiets drastisch doet, dat je dan in ieder geval nog zou uitleggen WAAROM!
Dan is er de staat van de camping. Echt verschrikkelijk! Smerig en onveilig
De 'kantine' is amper open.
Tegelijkertijd gooien ze wel de prijzen flink omhoog, ruim 6%, wederom zonder enige uitleg.
Kortom, als ik mag adviseren: blijf weg hier! Goed fatsoen ontbreekt.