Over Van der Valk Hotel Volendam
Vernieuwd Van der Valk Volendam
Het vernieuwde Van der Valk Hotel Volendam Welkom in het compleet vernieuwde Van der Valk Hotel Volendam, midden in de authentieke Hollandse natuur, op slechts 20 minuten van Amsterdam. Voel u meteen thuis in een comfortabele en stijlvolle setting.
Verblijf in rust
Onze kamers bieden optimaal comfort en zijn voorzien van aparte bedden (een babybed, een extra bed en een tweepersoons-topper zijn mogelijk op aanvraag), klimaatbeheersing, een fauteuil en een eigen balkon met zitje. Rondom het bureau vindt u koffie- en theefaciliteiten, een radio, een telefoon, gratis wifi, satelliet- en smart-tv. Ook kunt u gebruikmaken van praktische gemakken zoals een kluisje, passpiegel, kofferbankje, strijkbenodigdheden en – op aanvraag – was- en stoomservice. De badkamer beschikt over een apart ligbad, een inloopdouche, toilet, föhn en verzorgende toiletartikelen.
Culinair genieten
In het vernieuwde restaurant geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet en verfijnde à-la-cartegerechten. Er is een wijnkast en een groot zonterras met uitzicht op het groen. In een van de veelzijdige zalen is ook private dining mogelijk. Ook in onze chique hotelbar kunt u genieten van een heerlijk drankje. Daarnaast bieden wij ambachtelijke gebakjes uit onze eigen patisserie, dagelijks vers bereid. Liever iets op de kamer bestellen? Roomservice is mogelijk.
Bereikbaarheid & omgeving
Met een bushalte om de hoek van het hotel kunt u gemakkelijk de bruisende regio verkennen. Ondertussen kunnen uw spullen veilig worden opgeslagen in het bagagedepot. Komt u met de auto, dan parkeert u gratis op onze ruime parkeerplaats. Voor fietsers is er een afgesloten fietsenstalling of u huurt gemakkelijk een fiets, e-bike of e-chopper via ons.
24-uurs receptie
Openbaar vervoer: 1m
Rivier: 3m
Adresgegevens | 1 Wagenweg 1, 1145 PW |
Van der Valk Hotel Volendam
3 jaar na elkaar, wij blijven komen. Onze Twin B & B. Bad en balkon en zicht op tuin is enorm belangrijk voor ons. Dit jaar verbouwingen in Vandervalk maar is zelfs enorm meegevallen. Het pop up restaurant en terras was perfect. Steeds mooie uitstappen naar Volendam, Amsterdam, Alkmaar, Hoorn. Vriendelijk personeel. Erg bedankt aan personeel. Ontbijt was delicious!!
Het ontbijt was echt super de bedden sliepen heerlijk.
Maar de kamer was vies en veel beschadigd en kapot net of we bij Gillis waren.
Echt schandalig voor het bedrag wat er betaald moest worden.
De douche daarin tegen was wel netjes en schoon.
We hadden een familie kamer maar er stonden maar twee stoelen buiten past ook niet bij een familie kamer..
De lokatie was leuk de foto's kan ik helaas niet toevoegen!
Voor wat je gewend bent bij Van der Valk, onder de maat. Ontvangst was koeltjes. In de kamer aangekomen sloeg de 'luchtverfrisser' op je longen. Het diner werd tot twee keer toe koud/ lauw geserveerd, qua hygiëne vooral veel stof en over-all veel te duur. Ook de faciliteiten op de kamer waren incompleet. De grootte van de kamers en het uitzicht waren super. Ook ontbrak het aan niks tijdens het ontbijt. Het zwembad is niet meer van deze tijd, de fitness ruimte werd gedomineerd door een groep lokalen (zo klonk het althans).