Over Oranjeoord
Ontdek de charme van Oranjeoord in het hart van Apeldoorn, een uniek hotel waar elk verblijf een eigen karakter ademt. Perfect voor liefhebbers van authenticiteit en individuele flair. Geniet van de uitgebreide faciliteiten, ontspan in de prachtige tuin of verken de omgeving op de fiets. Een onvergetelijke ervaring wacht!
De ligging
Oranjeoord is prachtig gelegen in Apeldoorn, het groene hart van Nederland. Omringd door de natuur, is het de ideale uitvalsbasis voor iedereen die wil genieten van rust en ruimte. Het stadscentrum is gemakkelijk bereikbaar, waar vakantiegangers kunnen dwalen door gezellige straatjes en genieten van lokale winkels en eetgelegenheden. Voor de avontuurlijke vakantieganger liggen de Veluwe en haar adembenemende landschappen op steenworp afstand, perfect voor wandelingen of fietstochten. De dichtstbijzijnde luchthaven ligt op comfortabele rijafstand, waardoor Oranjeoord zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar is.
Oranjeoord in Apeldoorn is meer dan een hotel; het is een plek waar comfort en toegankelijkheid samenkomen. Met 35 kamers, biedt het hotel een intieme sfeer waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Vakantiegangers kunnen gebruik maken van gratis Wi-Fi, een uitgebreide roomservice en een muntwasserette. Voor de actieve vakantieganger is er een fietsverhuurservice om de prachtige omgeving te verkennen. Het hotel is uitgerust met meerdere voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen en biedt rolstoelvriendelijke faciliteiten. Ontspanning vind je in de sfeervolle tuin, de tv-ruimte of in de bibliotheek. Daarnaast is er voor de zakelijke reiziger een businesscenter beschikbaar.
In Oranjeoord kun je culinair genieten in het restaurant, waar dagelijks een vers ontbijt en een heerlijke middagmaaltijd geserveerd worden. Voor de liefhebbers van koffie is er een gezellig koffiehuis, en de bar is de perfecte plek om de dag af te sluiten met een drankje. Het hotel biedt speciale menu's aan, waaronder dieetgerechten en kindermenu's, zodat elke vakantieganger kan genieten van een maaltijd die aan hun wensen voldoet.
Houdt rekening met de toegankelijkheid van Oranjeoord voor personen met een mobiliteitsbeperking en informeer vooraf naar de mogelijkheden. Hoewel het hotel voorzieningen heeft voor rolstoelgebruikers, is het raadzaam om specifieke behoeften vooraf te bespreken. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Veel vakantiegangers hebben echt genoten van hun verblijf in Hotel Oranjeoord, waarbij de prachtige ligging en de ruime, moderne kamers met terras vaak werden geprezen. Het eten, zowel het diner als het ontbijt, wordt als keurig en heerlijk ervaren, met speciale vermelding voor verrassende desserts die voor een extra glimlach zorgden. De vriendelijkheid van het personeel en de nette organisatie, ondanks de verbouwingen, droegen bij aan een fijne periode. De omgeving nodigt uit tot verkenning, met vakantiegangers die uitkijken naar een volgend bezoek om meer van de Veluwe en lokale attracties zoals de Apenheul en Paleis het Loo te ontdekken.
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Hoog Soeren 134, 7346 AH |
Oranjeoord
Geen goed hotel, eten is matig, personeel is zeer onvriendelijk en de kamers zijn onder de maat.
Voor deze prijs zijn er betere opties in de buurt.
In week 37 zijn we drie dagen in het Hotel Oranjeoord geweest. We hadden een mooie kamer en alles was keurig geregeld. Ook het eten in de restaurants en ontbijt waren keurig geregeld. Met dank aan de jongens in het restaurant die ons verraste met een speciaal dessert. Ondanks dat ze het hotel aan het opknappen zijn hebben wij een fijne periode gehad. Komen nog eens graag terug.
Mooi gelegen hotel met duidelijk te weinig personeel waardoor je veel geduld moet hebben bij drankjes en diner. Personeel niet vriendelijk en niet ingewerkt waardoor er onhandige situaties ontstonden. Achterstallig onderhoud in en rondom hotel. Koffieapparaat op kamer, maar geen cupjes leverbaar. Onze kamer niet verschoond. Zelf handdoeken moeten halen en bed opgemaakt. De reden hiervoor was: er is slechts 1 sleutel van deze kamer.
Er moet volgens ons nog heel veel veranderen in en aan dit hotel wil het een mooie classificering krijgen.
Wij vonden alles fantastisch, onze kamer met terras, het eten, vriendelijk personeel, de omgeving, we hebben genoten!
Warm welkom en heerlijk gedineerd met vrouw en kids. Dagje Julianatoren en dagje Apeldoorn geweest. Komen zeker terug en zullen dan Veluwe verder verkennen en Apenheul, Paleis het Loo bezoeken. Familie Kamer zeer ruim met moderne badkamer. Komen snel terug..
Niet professioneel, onvriendelijke receptioniste. Ontbijt buffet op=op en al heel snel, je moet echt optijd komen.
Diner slecht georganiseerd koud eten bij gerechten voor het hoofdgerecht komen als je hoofdgerecht op is.
Lege glazen worden met "vingers in de glazen" opgehaald misschien dienbladen gebruiken kijkt hygiënischer.
Aankleding in en om het hotel ver beneden pijl, absoluut niet uitnodigend.
Plus punt ruime schone kamer en mooie omgeving.
Dit was voor ons 1x maar nooit meer. Er valt hier nog héél veel te leren.