Luxe Vakantie Friesland

Restaurant: 2000m
Winkelmogelijkheden: 2000m
Adresgegevens | Leeuwarderweg 10, 8505 AA |
Luxe Vakantie Friesland
Voor ons doel: in de groepsruimte een verjaardagsfeestje met kinderen en kleinkinderen. Volwassenen èn kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met de vele bezigheidsatributen. Oane en Bertha zijn super gastheer en vrouw.
Met een groep van 8 gezinnen huurden wij deze luxe huisjes in Snikzwaag. Voorafgaand was het contact vlot en prettig.
Na een warm ontvangst betrokken we de huisjes. Stuk voor stuk uitermate ruim, licht, schoon en sfeervol ingericht. Met hoge kwaliteit bedden, badfaciliteiten & sauna's.
De gemeenschappelijke ruimte is ruim, luxe en voorzien van alle gemakken als TV & internet. Buitenruimtes, hottub, speelgoed en overdekte speelruimte, het is allemaal erg goed gedaan.
Echt een aanrader!
We hebben genoten met ons familieweekend. We waren met een gemêleerd gezelschap van +-1,5 jaar oud tot aan 75 jaar oud. En er was voor iedereen wat wils. We hadden het hele complex gehuurd en dat was in 1 woord fantastisch. Heerlijke huisjes, super bedden. Er is aan alles gedacht en het is in de puntentjes verzorgt. Van trap hekjes tot aan horren tot aan grote zachte handdoeken in de sauna. Aan al onze wensen werd voldaan. Niks was te veel en daarnaast waren bertha en haar man super vriendelijk en behulpzaam. Het was gewoon top!!! Ik zou het iedereen aanraden!
FANTASTISCH!!!! Wat een luxe! Schone, mooie en ruime kamers. Badkamers super de luxe met sauna en bad. Wij waren met een groep van zo'n 34 man. We hadden al de vakantiehuizen gehuurd. Wat zo fijn was, was de gemeenschappelijke ruimte. Daar omheen stonden de 5 vakantiehuizen. Zeker gebruik gemaakt van de hottub... vrij zicht over de weilanden met koeien.
Deze houden we er in als we weer met de familie een weekend weggaan!!!!!
Familie weekend gehad en wat was het geweldig !!!! Super veel ruimte, alles keurig schoon, jong en oud hebben zich het hele weekend prima vermaakt. Volgende familie weekend(en) gaan wij hier zeker terug !!!!!!!!