Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Verwarmd zwembad
Tafeltennis
Adresgegevens | Rua do Fontelheiro 58, P-4860-453 |
Casa Fontelheira
Samen met onze drie kinderen (8, 9 en 12) hebben we twee heerlijke weken genoten bij Casa Fontelheira. Wat een prachtige plek! Alles is schoon, verzorgd en met veel aandacht voor detail geregeld door de lieve Max en Elisa. De fijne sfeer en gastvrijheid zorgen ervoor dat je je er meteen thuis voelt en tot rust komt.
Ook de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Het zwembad was natuurlijk favoriet, maar ook het voetbalveld, de zee, de andere kinderen, de gezellige pizza-avonden, de bingo en natuurlijk de heerlijke pannenkoeken van Max maakten de vakantie compleet.
De ligging is bovendien ideaal om de omgeving te ontdekken. Porto is zeker een bezoek waard, maar ook een buggy-avontuur of een bootje huren in de Dourovallei zijn echte aanraders. En voor wie liever een dagje niets doet: lekker bij het zwembad liggen is hier absoluut geen straf. 😉
Kortom, een heerlijke plek, fijne mensen en een geweldige vakantie.
Wij hebben 2 weken mogen genieten op glamping resort casa fontelheira
Wij woonden in safaritent Oliveirha die een prachtig uitzicht biedt en 2 terrasjes heeft. De accomodaties zijn sfeervol ingericht en schoon. De bedden slapen heerlijk en zelfs aan een klamboe is gedacht.
Het is een kleinschalig resort maar door de gezellige maar niet verplichte aanschuifavonden ontstaat er al snel een leuke sfeer.
Ideaal voor kids om snel vriendjes te maken.
Er wordt meerdere avonden iets georganiseerd.
Vanuit de glamping is er op 30-60 minuten genoeg te doen en te beleven!
Stadjes, watervallen, wijnhuizen, steden, avonturenparken.
Voor ons was er maar 1 minpunt en dat waren de blaffende buurhonden. Zij hielden of maakte ons wel wakker.
Daar kan de glamping wellicht niets aan doen, maar neem als lichte slaper doppies mee…..
Wij hebben als gezin zeer zeker genoten en portugal is een heel gastvrij, schoon en fijne bestemming!

Wij hebben een fantastische vakantie gehad bij Casa Fontelheira! Het is echt een paradijs voor gezinnen. Er zijn twee gezellige casa's en zes sfeervolle glampingtenten, waardoor er een kleinschalige en ontspannen sfeer hangt.
Wij verbleven in Casa Branca: een prachtige, ruime Portugese vakantiewoning die van alle gemakken is voorzien. Denk aan airconditioning, een ruime keuken, twee aparte slaapkamers en een heerlijk buitenterras waar je volop kunt genieten van de rust.
Max en Elisa zijn ontzettend gastvrij en staan altijd voor iedereen klaar. Ze doen er alles aan om hun gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zoals pizza bakken, een bingoavond, een pubquiz, een barbecue en zelfs ontspannende massages.
Daarnaast is Casa Fontelheira de perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving van Portugal te ontdekken. Een absolute aanrader aanrader!
De perfecte combinatie van privacy en gezelligheid. De tenten staan ruim opgezet, met veel groen ertussen, waardoor je optimaal geniet van de prachtige accommodatie, de mooie tuin en de adembenemende uitzichten. Je hebt echt het gevoel dat je midden in de natuur bent, zonder in te leveren op comfort.
De gezamenlijke diners en af en toe een activiteit zorgen voor een gezellige sfeer met de andere gasten. Juist doordat dit niet elke dag wordt georganiseerd, blijft er genoeg ruimte voor quality time met je eigen gezin. Het is de perfecte balans tussen rust en gezelligheid. Bovendien leren de kinderen elkaar tijdens de activiteiten snel kennen, waardoor ze de rest van de vakantie heerlijk samen kunnen spelen.
Max en Elisa runnen dit paradijs met ontzettend veel zorg, aandacht en gastvrijheid. Ze staan altijd klaar met goede tips voor activiteiten en restaurants of het regelen van reserveringen. Een vakantieadres met een gouden randje!

Wat hebben wij genoten van ons verblijf bij Casa Fontelheira in Portugal! We verbleven met onze twee kinderen in Casa Branca, een ruime en comfortabele casa die van alle gemakken is voorzien. Met twee slaapkamers, een grote badkamer, een complete keuken, een fijn terras en airco was het de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie.
Voor de kinderen was er van alles te doen. De pannenkoekenavond, zelf pizza bakken en de sport- en spelactiviteiten waren een groot succes. Daarnaast is er op een aantal avonden de mogelijkheid om mee te eten. Het eten was heerlijk en zeker een aanrader!
Max en Elise zijn ontzettend lieve en gastvrije mensen. Hun enthousiasme en passie voor deze plek stralen overal vanaf en zorgen ervoor dat je je direct welkom voelt. Casa Fontelheira is een heerlijke plek waar je helemaal tot rust komt. Wij kijken met veel plezier terug op onze vakantie op deze bijzondere plek.
We hebben een super fijne week gehad, met onze zoon van 10 en dochter van 7. We verbleven in 1 van de appartementen (Branca) en deze was ruim, schoon, van alle gemakken voorzien en met een prachtig uitzicht! Voor tips qua uitstapjes en restaurants hoefden we maar te appen en we kregen een hele lijst van Elisa en Max. Het eten in de avond (5 keer per week mogelijk) is lekker en goed verzorgd! Zwembad is heerlijk en alles is erg mooi en goed onderhouden.