Laagste prijsgarantie

Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen

We hebben de beste aanbieders voor Hotel Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen voor je op een rij gezet:

8.1FantastischScore uit 455 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan
Meer hotel info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

455 Reviews over Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen

• 8Maurice01-11-2021

Prima hotel met mooie wellness en goede ligging

Nette grote en schone kamer. Bij ons geboekte arrangement zat een drie-gangen keuze menu. Uit de menukaart kon je vervolgens een voor- hoofd en nagerecht uitkiezen. Keuze en kwaliteit hiervan was redelijk. Ontbijt daarentegen was prima in orde. Personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Mooie ruime gratis parkeerplaats. Wellness was dik in orde, afgezien van de vele bladeren die in het zwembad lagen. Natuurlijk weet je dat er blaadjes afvallen in de herfst, maar haal die dan er een aantal keren per dag uit.

• 7Kamers
    • 8Kindvriendelijk
    • 8Prijs/kwaliteit
  • 8Fien10-08-2021

Zeer goed

Heel mooi, verzorgd hotel!Dagje wellness in hotel meegenomen: middelgroot, gezellig, proper, Lekker eten, Vriendelijk personeel, goede massage.Kamer was groot, koffieapparaat, bad/douche. Lekker uitgebreid ontbijt, mooi terras. minpunt: lawaai van buiten (afvoer) op de kamer, door de ligging van de kamer (129). Bij afrekenen kregen we ook verschillende prijs om te betalen (wellness), dus goed navragen.

• 8Service
    • 7Prijs/kwaliteit
    • 9Eten
    • 8Zwembad
    • 8Hygiëne
  • 1Naomi10-08-2021

Teleurstellend in vergelijking met de vorige keren

Na vooraf te hebben gemeld dat wij graag de zelfde kamer wilde als de vorige keren, hebben wij dit keer een toch andere veel kleinere kamer gekregen, ook was de kamer heel erg lawaaierig doordat iedereen direct langs onze kamer in en uit het hotel liep (tot diep in de nacht), wij zaten namelijk op de begane grond direct aan de in en uit gang. We wilde onze kamer graag upgraden en wilde hier uiteraard voor betalen, dit had onze ervaring in het hotel compleet anders gemaakt. Nadat ik online had gekeken welke kamers er nog te boeken waren heb ik geprobeerd de kamer om te boeken bij de receptie. De receptioniste wilde/kon dit niet doen voor ons ondanks dat er gewoon nog kamers waren die we nog konden boeken. Wij hadden al een kamer en hiermee moesten we het gewoon maar doen. De vorige keren waren wij zeer tevreden maar deze keer zijn we eigenlijk nergens tevreden over hotel Amadore de Kamperduinen. Heel erg jammer.

• 5Ligging
    • 1Service
    • 1Prijs/kwaliteit
    • 5Eten
    • 1Kamers
    • 1Zwembad
    • 1Hygiëne
  • 10Stefan en Sabine10-08-2021

fantastisch, hier komen we zeker nog eens terug

upgrade GRATIS gekregen,zeer vriendelijk personeel, zowel aan de balie als in het restaurantaan al onze BELGISCHE wensen werd voldaanook toen we de welness afgezegd hebbenhier keren we zeker nog eens terug, samen met ons fietsclubje

• 10Service
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Eten
    • 10Kamers
    • 10Zwembad
    • 10Hygiëne
  • 8Cremers09-08-2021

Genoten in Zeeland

Hotel was niet de vier sterren waard heeft nl geen airco terwijl dat wel gezegd wordt.Kamers zijn groot en schoon het ontbijt is erg goed.Ze zijn inconsequent vwb mondkapjes dragen binnen, bij t ontbijt moet het alhoewel maar een enkeling gecorrigeerd wordt. Rest van de dag dragen maar weinig mensen een mondkapje en veel personeelsleden ook niet

• 8Service
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Hygiëne
  • 4a dijkvan09-08-2021

nooit meer

ontbijt was op alles in weg werp artikelen verschillende dingen niet erbij zelf halen beneden te weinig weer terug met warm eten was het precies het zelfdekoffie in kartonnen bekers

• 7Ligging
    • 5Zwembad
    • 7Hygiëne
  • 9Lilian09-08-2021

Geweldig

Een geweldig hotel met wellness. Genoten van alles wat het hotel te bieden had. Wat er uitspringt is de gastvrijheid van het personeel. Wat zijn die enorm vriendelijk! Dit was de 3e keer dit jaar en hoop dat er nog meer mogen volgen.

• 10Service
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 8Kamers
    • 10Zwembad
    • 10Hygiëne
  • 9Rudi Kok09-08-2021

Perfect / Heerlijk

Perfect hotel. Mooie kamers, heerlijk ontbijt en zalig diner. Daarnaast heel gastvrij en alert. Aanrader. Daarnaast ligt het hotel ook op een perfecte locatie.

• 9Service
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 9Kamers
    • 9Hygiëne
  • 7Tjerkstra09-08-2021

Vakantie direkt aan het Strand

Het verblijf was goed we hadden een Comforkamer geboekt en hebben dan een groot apartment gekregen, even nagevraagt maar dit was een graties update. Helaas waren we niet geinformeerd dat Amadore op Maandag dus onze tweede dag overgenomen werd door Fletcher Hotels. Dit gaf toch een paar problemen, geen personeel genoeg, restaurant wel open maar de eerste 3 Dagen een ramp vanwegen het niet op tijd serveren van de maaltijden, en wachten op nagerecht van meer als een uur dus yijn we gegaan . Kamer kon niet gedaan worden voor 20.00 uur kamerpersoneel deelde mee we hebben geen personeel , dit is niet het probleem van de gast moeten ze intern moeten regelen en niet bij de gasten laten weten. Op maandag was het ook duidelijk merkbaar dat hier een overname plaats vond overal met computer en druk met telefoon bezig in gasten berijk zou beter zijn dit buiten gasten bereik tedoen. op donnerdag kwam langzaam een beetje rust in de overname.

• 6Service
    • 6Prijs/kwaliteit
    • 5Hygiëne
  • 3Dennis04-08-2021

Niet meer

.Kamer veel te warm en grote turbine afzuiging op dak waardoor je niet rustig kunt slapen. Duur hotel en dan mag je zwembad nog apart betalen. Balie personeel niet heel vriendelijk en matig bekwaam.

• 8Ligging

• SaunaBeschikbaar (1)
  • SportschoolBeschikbaar (1)
  • EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    Patrijzenlaan 1, 4493 RA