Betuwestrand

We hebben de beste aanbieders voor Betuwestrand voor je op een rij gezet:
Een weekje geboekt met de caravan op Betuwestrand. Mooie kampeerplek vlakbij het strand en het sanitair. De douches en toiletten zien er nieuw uit en zijn schoon.
Het strand is erg leuk voor de kinderen. Vooral de glijbanen en de springkussens vonden ze erg leuk.
Wat ons opviel is de relaxte sfeer en de leuke animatie. Er is echt heel erg veel te doen voor de kinderen. Personeel is allemaal even vriendelijk.
Camping Betuwestrand is mooi gelegen aan een leuk meer maar zeker geen 5 sterren camping. De meeste gasten verblijven in chalets of hebben een seizoenplaats. Zoek je een toeristencamping dan deze camping overslaan. Veel (standaard) faciliteiten kosten extra geld. Douchen kost € 1,00 per 5 minuten, warmwater voor afwas € 0,20. Wifi: 7,50 per dag. Veel te weinig sanitaire voorzieningen die smerig zijn (mede door gebruik van de dag-gasten). Daarnaast worden ze slechts 1 keer per dag schoongemaakt. Ondanks de melding dat de doucheputjes zijn verstopt wordt dit niet verholpen. Kortom: 1 keer en nooit weer!
Wij komen hier vanaf dat de jongste 4 jaar is en de kinderen hebben zich hier nog nooit verveeld! Zijn je kinderen wat jonger dan kunnen ze heerlijk dagelijks knutselen en spelletjes doen met het animatieteam. En zijn ze wat ouder dan vermaken ze zich heel goed zelf met zwemmen, watersporten, spelletjes en vooral ‘s avonds in ‘the zone’ waar ze gratis WiFi hebben;-) Daarnaast heerlijk warme broodjes in de ochtend bij de campingwinkel en vriendelijk personeel bij de receptie. Wij komen hier graag!

Betuwestrand
Prachtige camping. Veel animatie voor de kinderen en goed onderhouden. De camping is een feest voor jonge kinderen. Zwemmen aan het strand en lekker spelen in de speeltuin. Wij vervelen ons hier geen moment. Ook aan oudere kinderen en aan volwassenen wordt gedacht in het animatieprogramma.
Een hele leuke camping voor jong en oud er is animatie de toilet gebouwen zijn schoon de camping heeft een winkel met warme broodjes een restaurant vriendelijk personeel wij vinden het zo leuk dat we dit jaar weer gaan
Wat genieten we elk jaar weer op deze gezellige camping! De camping is mooi groen en heeft een groot en schoon meer waar je lekker kunt zwemmen (en waterskiën, en banaanvaren). Voor de kinderen zijn er veel activiteiten te doen. Het personeel is vriendelijk en altijd behulpzaam.
Soort hotel
Kindvriendelijk | Beschikbaar |